Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: EMOS Profi E6016 vezeték nélküli meteorológiai állomás szélmérővel

Termékkatalógus
EMOS Profi E6016 vezeték nélküli meteorológiai állomás szélmérővel - Időjárás állomás

Vélemények: EMOS Profi E6016 vezeték nélküli meteorológiai állomás szélmérővel

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EMOS Profi E6016 vezeték nélküli meteorológiai állomás szélmérővel témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EMOS Profi E6016 vezeték nélküli meteorológiai állomás szélmérővel termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EMOS Profi E6016 vezeték nélküli meteorológiai állomás szélmérővel megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Robert, Ostrava - Slezská Ostravaflag
Értékelve: 2023. 11. 04., változat: EMOS Profi E6016 vezeték nélküli meteorológiai állomás szélmérővel
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű és tökéletesen működik. Az egyes érzékelők gyorsan és problémamentesen csatlakoztak. Az anemométerben van egy hőmérséklet-érzékelő.
Itt a leírásban az áll, hogy maximum 3 érzékelőt lehet csatlakoztatni az időjárás-állomáshoz, de az igazság az, hogy nem 3, hanem csak 2 érzékelőt lehet csatlakoztatni. Az időjárás-állomásnak 3 csatornája van, de az elsőn egy anemométert kell elhelyezni, a másik kettőn pedig egy második és egy harmadik hőmérséklet-érzékelőt.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 07. 23., változat: EMOS Profi E6016 vezeték nélküli meteorológiai állomás szélmérővel
Hitelesített vásárlás
Nem ajánlom, visszaviszem.
Remek kinézet
Nem mutatja a helyes adatokat
A kézi beállítás után is 3 percen belül a DCF rossz időt állít be.
0 ×Jelentés
Otakar, Prahaflag
Értékelve: 2023. 05. 29., változat: EMOS Profi E6016 vezeték nélküli meteorológiai állomás szélmérővel
Hitelesített vásárlás
A tökéletes állomás
Tisztaság
Egy év után leállt, de 14 napon belül megjavították.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 07. 09., változat: EMOS Profi E6016 vezeték nélküli meteorológiai állomás szélmérővel
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Jó ár-érték arány
Szél- és csapadékmérő, hőmérséklet, páratartalom, légnyomás és légnyomás-trend, holdfázis, dátum és idő, mind egyszerre a kijelzőn. Nagyon jól áttekinthető, és kompatibilis az E6018 érzékelőivel is. Jó termék, szeretem.
A kijelző szemmagasság felett elhelyezve nagyon rosszul olvasható, így falra szerelését nem javasolnám, hacsak nem valaki derékmagasságban szeretné elhelyezni, hogy ülve is lássa. : -) A támasztólábát a polcra helyezve is ki kellett ékelnem egy parafadugóval, hogy mindig kissé felülről nézzem. Úgy szép a képe, egyébként. A szélmérő rögzítésének megoldása a mellékelt tartórúddal miden, csak nem profi, a csavarok kiszakadnak a műanyagból, elferdül. Szerintem a szélsebességet nem is jól méri, de indikációnak jó, hogy nagyon fúj-e, vagy csak kicsit. : -) Mindenesetre ebben az árkategóriában nem találtam jobbat, és egy átlagos háztartásban szerintem bőven elég, amit tud. Sajnos kiegészítő szenzort venni hozzá szinte lehetetlen, ahol véletlenül forgalmazzák, ott is hiánycikk.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ