Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ETA 139790000E

Termékkatalógus
ETA 139790000E - Side by side hűtő

Vélemények: ETA 139790000E

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ETA 139790000E témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ETA 139790000E termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ETA 139790000E megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 06. 27., változat: ETA 139790000E
Hitelesített vásárlás
Egy közönséges „nem amerikai” hűtőszekrényről váltottam erre a hűtőszekrényre. Amit vártam (több élelmiszert töltök oda), az megfelel, és még mindig segít abban, hogy jobb áttekintést nyújtsak a fagyasztóban. Belefért az előregyártott konyhámba, még 2 cm-rel kisebb a mélysége, mint az előző hűtő. Nem szerettem a hűtő okos üzemmódjait, de nem is emiatt vettem meg. Van egy fix hőmérsékletem a hűtőnek és a fagyasztónak.
Gyümölcs/zöldség fióknak mondanám, hogy valóban meghosszabbítja az áru élettartamát. (Például a konyhapulton hagyott almához képest).
A fagyasztóban lévő dolgok áttekintése.
Nincs jégkészítője.
A hűtőszekrényben/fagyasztóban lévő hőmérsékletet mutató kijelző csak néhány másodperccel felnyitás után világít.
A teljes néma üzemmódból való átváltás -> Kezdek lehűlni, az zavaróbb lehet, mint amikor a hűtőszekrény folyamatosan enyhén lehűl, és időnként hozzáad.
Kétszer † (kb. három hónap alatt megvan) előfordult, hogy a hűtő annyira felforrósodott, hogy jég úszott az italokban. Ezzel együtt a hűtőn rögzítették, hogy mennyit kell hűteni.
Ha átlátszó fagyasztót szeretnénk, akkor nagyjából ugyanannyi mindent rakhatunk bele, mint egy félfagyasztóba egy közönséges nem amerikai hűtővel (amiben viszont nem kapunk áttekintést).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ