0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: EVOLVEO Detective WN8 SMART Vezeték nélküli kamerarendszer

Termékkatalógus
EVOLVEO Detective WN8 SMART Vezeték nélküli kamerarendszer - Kamerarendszer

Vélemények: EVOLVEO Detective WN8 SMART Vezeték nélküli kamerarendszer

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVOLVEO Detective WN8 SMART Vezeték nélküli kamerarendszer témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVOLVEO Detective WN8 SMART Vezeték nélküli kamerarendszer termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVOLVEO Detective WN8 SMART Vezeték nélküli kamerarendszer megvásárlása után te is írsz értékelést.
92 890 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Praha 6 - Dejviceflag
Értékelve: 2024. 02. 27., változat: EVOLVEO Detective WN8 SMART Vezeték nélküli kamerarendszer
Hitelesített vásárlás
Volt egy iGet és egy másik márka, és szörnyű volt, ez a készlet 1/4 év használat után nagyon jónak tűnik, a kép nagyszerű, a köztes beállítás egyszerű, megbízható, ráadásul az eredeti kiegészítő kamerákat akár 4 további darabig (összesen 8 darab) is megvásárolhatja, amelyeket nem kell bonyolultan beállítani, kiváló, hogy megbízható alkalmazással rendelkezik (PC-re, iOS-re és androidra), bár a több felhasználó csatlakoztatása bonyolult volt, illetve. rájönni, hogyan kell csinálni, egyébként utána könnyű, de ez nem volt éppen intuitív. Az egyetlen dolog, amit egy kicsit sajnálok, az a hatótávolság, a rendszer a házban van, ahol a ház alaprajza körülbelül 15x15 méter, és a rendszer HW "agya" a ház közepén van, ahogy az utasításokban is szerepel, és néhány kamerának problémája van azzal, hogy megbízhatóan továbbítsa a képet egy 40 cm széles téglafalon keresztül, amikor a valós távolság az adó (kamera) és a vevő (HW rendszer) között nem is 5 méter légvonalban, és nincs árnyékolás vagy el. kábelek, de ez még mindig elegendő, és a rendszer a jelerősség 15-20%-át mutatja. 4 kamera esetén több kamera esetén minimum 50/50-es kapcsolati sebességet ajánlok, esetünkben 8 kamera esetén mindenképpen 100/100-as sebességet ajánlok, akkor több fiókból egyszerre több kamerát is lehet figyelni egyszerre, különösebb válaszadás nélkül.
Ára
Kialakítás
A csomag tartalma
Akár 8 kamera elhelyezésének lehetősége, ahol egy további kamera ára viszonylag alacsony.
Képminőség
Alkalmazás iOS és Android rendszerekre
Eddig semmi komoly, 1/4 év használat után, illetve. lehetséges WiFi hatótávolság
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 20., változat: EVOLVEO Detective WN8 SMART Vezeték nélküli kamerarendszer
Hitelesített vásárlás
Mobilrol is megnézhető a kamerafelvétel
Tökéletesen működik
Nincs
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ