Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Fenix HL40R

Termékkatalógus
Fenix HL40R - Fejlámpa

Vélemények: Fenix HL40R

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fenix HL40R témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fenix HL40R termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fenix HL40R megvásárlása után te is írsz értékelést.
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Matouš, České Budejoviceflag
Értékelve: 2023. 09. 27., változat: Fenix HL40R
Hitelesített vásárlás
minőség
kidolgozás
fényerő
0 ×Jelentés
Marián, Praha 4 - Michleflag
Értékelve: 2022. 05. 29., változat: Fenix HL40R
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű univerzális fejpánt
Lehetőség a kúp szélességének megválasztására
Jól tart, futáshoz is használható
Vigyázat, lemerült beépített akkumulátorral eladó, amely nem cserélhető. A lemerült akkumulátor tárolása csökkenti annak kapacitását és lerövidíti élettartamát, attól függően, hogy mennyi ideig „fekszik” lemerült állapotban. A kérdés, hogy mennyit veszített. A tesztet a leírásban leírtak szerint végzem el és ha egy ilyen tarthatatlan tárolás több mint 10%-al eltér a valós tűrőképességtől a deklarálttól egyszerűen visszamegy. Ilyen árfekvés mellett, sőt, amikor nincs lehetőség az akkumulátor cseréjére, nem is számítana az ember ilyen felelőtlen szállításra, tárolásra a terméktől.
A beépített akkumulátor nem cserélhető.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ