Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Garmin Descent G1 Solar Hurricane Blue

Termékkatalógus
Garmin Descent G1 Solar Hurricane Blue - Okosóra

Vélemények: Garmin Descent G1 Solar Hurricane Blue

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Garmin Descent G1 Solar Hurricane Blue témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Garmin Descent G1 Solar Hurricane Blue termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Garmin Descent G1 Solar Hurricane Blue megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 10. 02., változat: Garmin Descent G1 Solar Black
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A világ egyik legjobb búvárkomputere, okosórája, health tracker-e és szabadidős órája egy rendkívül kompakt, strapabíró tokban, brutálisan jó üzemidővel.
A merülési napló telefonos - felhős szinkronizálása zökkenőmentes, rendkívül sok adatot rögzít. Nem kell az éves elemcserével törődni. A merülések során a rezgést kiválóan lehet érzékelni 5mm-es búvárruhán keresztül. A képernyős koppintásos vezérlés zseniális, nem kell a gombokat nyomkodni a víz alatt.
Mint minden Garmin, a csuklón hordva szabad levegőn a környezeti hőmérsékletet nem jól méri. Víz alatt oké.
A hozzá adott hosszú szíj túl hosszú, a rövid szíj meg túl rövid egy 5-7mm-es neoprén ruha esetében átlagos csuklót feltételezve.
A töltőkábele nem kompatibilis a sima Garmin órákkal (pl. Instinct Solar).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ