Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke

Termékkatalógus
Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke - Mobiltelefon

Vélemények: Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
65 600 Ft
Raktáron 4 db

Felhasználói vélemények

Michal, Praha 9 - Kbelyflag
Értékelve: 2024. 01. 07., változat: Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke
Hitelesített vásárlás
A piacon való felajánlás nem rossz választás
A vezeték nélküli töltés jól működik, még olcsó töltővel is
Esőben a kijelző rosszul érzékeli az érintéseket Az alapvető három gomb vezérlése balra, le, jobbra húzással történik, így néhány alkalmazásnál a gombot akaratlanul is visszatette. A 2k felvétel nem menthető a kártyára.
0 ×Jelentés
Jan, Stachyflag
Értékelve: 2023. 07. 20., változat: Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A telefon jó, néhány frissítés után eljut az Android 12-re.
2 SIM-kártya esetén
Kivehető akkumulátor
Nagy felbontás
Szép színek
Túl fényes felület
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 29., változat: Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke
Hitelesített vásárlás
Azt a kritériumot állítottam fel, hogy olyan készüléket keresek, amely jó kapcsolatot biztosít számomra a világgal. Gigaset GS5, a cikk írásakor az egyetlen telefon 5000,- CZK alatt az Alza kínálatában, amely támogatja az összes EU-s frekvenciát. GSM/LTE sávok, beleértve a 700 MHz-es sávot is, a felhasználó által cserélhető akkumulátorral és vezeték nélküli töltéssel. Az előző telefonom 5 év után meghalt, mert az USB-C csatlakozó hibás volt, így nem tudott tölteni. A Gigaset GS5 ebből a szempontból tulajdonképpen halhatatlan, hiszen az akkumulátor a régi Nokiához hasonlóan a fedél eltávolítása után cserélhető, és az USB-C csatlakozó sem kopik el olyan gyorsan, köszönhetően a vezeték nélküli töltésnek. A Gigaset elsősorban vezeték nélküli telefonokat és tartozékokat gyárt, így a mobiltelefonok újdonságnak számítanak. Azzal büszkélkedik, hogy az egyetlen német mobiltelefon-gyártó. Gondoltam, kipróbálom őket, és nem bántam meg. A GS5 teljesen felváltotta az előző Sony XZP-t, és sok tekintetben felülmúlta azt. Különösen az Android auto együttműködés példaértékű a GS5 esetében. A Skoda Karoq infotainment rendszerével teszteltem. A GS5-ből nem hiányzik a kétsávos WiFi (2,4/5GHz) és a Blouetooth, az NFC támogatás és az ujjlenyomat-érzékelő mellett. Ez azonban kissé szokatlanul a telefon hátulján található. A készülék oldalát praktikusabbnak találom, de már megszoktam. Egy bizonyos korlát lehet, hogy a jövőben csak 4GB RAM lesz, de az Android 12 jobb memóriakezelést kínál ebből a szempontból, mint az előző Xperiámban lévő kilenc. A GS5 előre telepített Android 11-gyel érkezik a dobozból, de két frissítés után a frissítés a 12-es verzióra egyenesen jött. A kamera hátul két chipet tartalmaz, egy 48mpx-es fő kamerát a Samsung szolid fényerővel és egy makróérzékelőt. Fényképeket készít, mint a legtöbb mobil ebben a kategóriában. Normál fényviszonyok mellett meglehetősen jól fókuszál. Összességében a pénzéért jó választás mindenkinek, akinek elsősorban kommunikációs eszközként van szüksége mobiltelefonra, és nem csak a telefonálásra gondolok. Még a processzor is bőséges teljesítményű, és nem vettem észre semmilyen problémát ebben a tekintetben. A fő negatívum, amit érzékelek, hogy nem lehet elég alacsonyra állítani az alacsony hangszintet. A minimum még mindig elég hangosnak tűnik, különösen este, amikor a környezeti zajszint általában alacsonyabb, majd a hangtalan üzemmódba ugrik. Másrészt még a maximális hangerő is átlagon felüli, így a hangos hallgatás valószínűleg még a kissé nagyothallók számára is használható lesz: -)
felhasználó által cserélhető akkumulátor
vezeték nélküli töltés
tiszta android 12 vállalati kiterjesztések nélkül
támogatja a 700MHz-es sávot is
támogatja a VoLTE és a VoWiFi szolgáltatást
kettős SIM-kártya külön SD-kártya foglalattal
funkcionális Android autó, beleértve a második SIM-kártya támogatását
hangerőszabályzó (van egy fix ugrás a szubjektíven még mindig elég hangos minimum és a hangtalan állapot között)
a készülék sima felülete csúszásra hajlamos
az ujjlenyomat-érzékelő a hátlapon van, nem az oldalán
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ