Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Gino Milano MWF14-004A ajándékszett

Termékkatalógus
Gino Milano MWF14-004A ajándékszett - Óra ajándékcsomag

Vélemények: Gino Milano MWF14-004A ajándékszett

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Gino Milano MWF14-004A ajándékszett témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Gino Milano MWF14-004A ajándékszett termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Gino Milano MWF14-004A ajándékszett megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Vértesacsaflag
Értékelve: 2022. 02. 16., változat: Gino Milano MWF14-004A ajándékszett
Hitelesített vásárlás
Kibontás után nagy csalódás volt, mivel a méret nem volt fel tüntetve. Női óra 5cm átméróvel hahahah... Visszavittük úgy, hogy csak bele lett nézve és láttuk, hogy hatalmas az óra, azaz a gyűrüről le sem lett húzva, dobozból nem lett ki véve sem. Majd közlik, hogy nem veszik vissza mert sérült. Na ilyenkor mi van? Mi kézbe nem vettük a terméket, vissza lett rá téve a doboz tető és ment vissza.... Vagy ha mi vettük volna észre, h ogysérült és nem méret problémával küldjük vissza akkor simán ki cserélték volna, majd méretproblémára hivatkozva ismét visszük???? Hozzá teszem nem az óra sérült hanem valamejuk karperec v mi az amit hozzá adnak... Feltételezem nem véletlen a magas reklamációs % sem...
Képen jól néz ki!
Nincs az óra nagysága fel tüntetve ami ~5cm .... mióta lehet Női órának nevezni azt ami akkora hogy a csuklóról le lóg????
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ