0% splátky mobily, notebooky LEGO AP+ hu

Vélemények: GORENJE GI6401BX

Termékkatalógus
GORENJE GI6401BX - Főzőlap

Vélemények: GORENJE GI6401BX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GORENJE GI6401BX témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GORENJE GI6401BX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GORENJE GI6401BX megvásárlása után te is írsz értékelést.
126 690 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Lukáš, Břidličnáflag
Értékelve: 2024. 02. 29., változat: GORENJE GI6401BX
Hitelesített vásárlás
Sajnos ügyetlen vagyok, és sikerült összetörnöm a régi ELECTROLUX LIR60430 indukciós főzőlapomat. Ezért úgy gondoltam, hogy a változatosság kedvéért keresek egy másikat, olyat, amelyiknek védőkerete van az üveg körül. Ha az electrolux tábla ilyen lenne, akkor nem törném be rajta az üveget. Sajnos óriási csalódás, a termék minősége egy 2-3 ezer forintos indukciós lemezzel egyenértékű. Már nem igazán. Tényleg sokszor rosszabb mindenben, mintha az árkülönbség 10 000 CZK lenne a táblák között, és mégis ugyanannyiba kerülnek. Ne kövesse el ugyanazt a hibát, mint én, és inkább vegye meg a bevált ELECTROLUX LIR60430 indukciós főzőlapot, amely főzési sebesség, minőség szempontjából teljesen más.
Keret az üveg körül - Alkalmas törés elleni védelemre
Az ELECTROLUX LIR60430-hoz képest mindenben, és elég sok mindenben gyengébb, annak ellenére, hogy az electrolux alapvetően ugyanannyiba kerül.
Gyenge teljesítmény még boost-on is - A fordulatszám inkább egy kerámia főzőlapra hasonlít, nem pedig indukcióra. Ha gyorsan szeretne sütni, attól tartok, hogy egy nagyobb serpenyővel még a legnagyobb teljesítményfokozaton sem lesz lehetséges.
Pocsék szabályozás 1-7-es teljesítményen - Ha 1-7-es teljesítményen főzöl, akkor az indukciós lemez úgy szabályozza azt, mint sok olcsó kerámia lemez - Tkz. amikor úgy főzöl, hogy a víz egy darabig forr, a fedél alól kifolyik, és egy darabig egyáltalán nem forr. Katasztrófa.
Nagyon rossz minőségű üvegfelület. Könnyen karcolódik.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ