AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: GORENJE NRC6204SXL5M MetalCool

Termékkatalógus
GORENJE NRC6204SXL5M MetalCool - Hűtőszekrény

Vélemények: GORENJE NRC6204SXL5M MetalCool

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GORENJE NRC6204SXL5M MetalCool témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GORENJE NRC6204SXL5M MetalCool termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GORENJE NRC6204SXL5M MetalCool megvásárlása után te is írsz értékelést.
260 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jakub, Brnoflag
Értékelve: 2024. 03. 07., változat: GORENJE NRC6204SXL5M MetalCool
Hitelesített vásárlás
Tisztességes kijelző alapvető információkkal és beállításokkal kívülről. A klasszikus nagy fogantyúk alkalmasak - nem kell keresgélnie, hová nyúljon. A hűtőszekrény térfogata a mi igényeinknek ideális volt - tágas, de nem feleslegesen hatalmas. Klasszikus betegség - a polcokat nem lehet különböző magasságban elhelyezni. Az ajtó nem záródik be magától, ki kell nyitni.
vicces design
pont a megfelelő méret
ujjlenyomatokra érzékeny felület
a polcok elhelyezésének képtelensége
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 18., változat: GORENJE NRC6204SXL5M MetalCool
Hitelesített vásárlás
Az enyém esetében az volt a balszerencse, hogy a belső hátlapot gyárilag nem rögzítették megfelelően, és emiatt a két felső polc lengett. Az Alza a gyártóhoz irányított, aki egy javítószolgálathoz irányított. Nagyszerű élmény volt. A technikus megérkezett, visszahelyezte a panelt, és a polcok ezután rendben voltak. De szerintem az ilyen drága hűtőszekrényeknek már gyárilag rendben kell lenniük. Legalább 14 napnyi aggodalomtól kímélné meg az ügyfeleket. Más dolgok Alza expressz, hűtőszekrényt szállítottak rendben, a régit elvitték. A munkások csak úgy a helyére dobták az újat, és meg sem kérdezték, hogy ki akarom-e csomagolni. Egy 60 kg-os hűtőszekrényt egyedül cipelni nem éppen egy győzelem. A fentiek ellenére nagyon elégedett vagyok magával a hűtőszekrénnyel. Jól működik, a kezelőszervek egyértelműek, és szépen mutat a belső térben. Érdemes lenne megfontolni a belső polcok és az ajtókban lévő polcok elrendezésének javítását. Ha nagyobb polcot szeretne az ajtóban, akkor vagy ki kell vennie egyet, vagy nagyon kis helyet kap, ahová alig tudja beletenni a kezét.
tágas hűtőszekrény és fagyasztórekesz
elég csendes
takarékos
a hűtőszekrény "befejezetlenül" érkezett a gyárból.
A belső polcok és az ajtókban lévő polcok elrendezésének változékonysága
0 ×Jelentés
Zbyněk, Frenštát pod Radhoštěmflag
Értékelve: 2022. 05. 02., változat: GORENJE NRC6204SXL5M MetalCool
Hitelesített vásárlás
Nagy, csendes.
Teljes elégedettség. 🙂
A polcok közötti hézag növelése nem lehetséges a polcok számának megőrzése nélkül.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ