0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: HAL3000 PowerWork AMD 221 bez OS

Termékkatalógus
HAL3000 PowerWork AMD 221 bez OS - Számítógép

Vélemények: HAL3000 PowerWork AMD 221 bez OS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HAL3000 PowerWork AMD 221 bez OS témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HAL3000 PowerWork AMD 221 bez OS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HAL3000 PowerWork AMD 221 bez OS megvásárlása után te is írsz értékelést.
244 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 23., változat: HAL3000 PowerWork AMD 221 bez OS
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A Linux telepítésekor ki kell kapcsolni a biztonságos rendszerindítást, én elsőre nem találtam meg (a biztonságos rendszerindítás nyilvánvalóan még mindig be volt kapcsolva, bár az "Other OS" operációs rendszer típus már előre be volt választva), de valahol a Key Management szakaszban kell kikapcsolhatónak lennie: https://www.youtube.com/watch? v=tnOHi0w77bU Az Alza, ahol a számítógépet vettem, visszafizette a pénzemet, szóval hüvelykujj fel, de nem fogom újra megvenni ezután a tapasztalat után. Javaslom, hogy menj el a számítógépért az autóddal, a doboz majdnem akkora, mint egy mosógép.
Jól kinéző ASUS TUF BIOS felület, amely többek között lehetővé teszi az egyes ventilátorok fordulatszámának szabályozását.
Sajnos az én darabom hibás volt, az operációs rendszer telepítésének kísérlete, több újraindítás és leállítás után a CPU ventilátor meghibásodott (indításkor a "CPU Fan Error! ", a CPU hőmérséklete azonnal 50 °C körüli értékre emelkedett, a BIOS megszüntette a ventilátor szenzorának fordulatszámának kijelzését.)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ