AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: HISENSE RB440N4ACD

Termékkatalógus
HISENSE RB440N4ACD - Hűtőszekrény

Vélemények: HISENSE RB440N4ACD

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HISENSE RB440N4ACD témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HISENSE RB440N4ACD termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HISENSE RB440N4ACD megvásárlása után te is írsz értékelést.
209 890 Ft 164 900 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 04., változat: HISENSE RB440N4ACD
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Fontos szempont volta a méret, mert meglévő konyhába lett a régi hűtő helyett vásárolva. Elsősorban a mélység okozott gondot más készülékeknél.
Akcióban vásároltuk, nagyon jó áron 50% kedvezménnyel. Praktikus a belső kialakítása.
Egyenlőre nincs ilyen.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 19., változat: HISENSE RB440N4ACD
Árösszehasonlítóból származó értékelés
másik két kóreai gyár ugyanekkora belső terű hűtője alacsonabb jóval. Ez viszont olcsóbb és jobban rendezhető a polcai. A hangja adatai alapján alacsonyabbbank kellene hogy legyen, mint a másik kettő, de ezt nem érzem úgy (van a családban már évek óta) de szerencsére nem hangos, bár néha a hűtőközeg "korog" egyet. Összességében elégedett vagyok, pár hónap után, reméljük ugyanolyan megbízható lesz, mint azok.
variálható polcok
hűtőközeg hangja néha
0 ×Jelentés
Marek, Osekflag
Értékelve: 2024. 01. 21., változat: HISENSE RB440N4ACD
Hitelesített vásárlás
A hűtőszekrényt egy kis lakásba vettük, ahol a hűtőszekrény abban a szobában van, ahol alszol. Sajnos a hűtőszekrény zajszintje borzalmas (talán nem szerencsés egy ritka darab), a kompresszor borzasztóan zúg, és állandóan hangosan zörög a hűtő hűtő hűtőközege. A 14 napos határidőn belül vissza kellett adnom a hűtőszekrényt, és vettem egy GORENJE NRK61CS2XL4-et, most tökéletes állapotban van, gyönyörűen csendes. Nagyon meg kell dicsérnem azt, ahogyan az Alza megoldotta velem a hűtőszekrény-visszatérési problémámat. A megállapodás után elintézték, hogy a hűtőszekrényt elszállítsák a 4. emeletről, és mindezt ingyen szállították el.
nagyon szép megjelenés
mélység csak kb. 60 cm
ideális egy kis lakásban
Az Alza értékesítés utáni szolgáltatása felülmúlhatatlan
a hűtőszekrény zajszintje szörnyű
0 ×Jelentés
Vásárló, Halásztelekflag
Értékelve: 2024. 01. 20., változat: HISENSE RB440N4ACD
Hitelesített vásárlás
A termék az akciós időszakban megérte. Kinézete minőségi, érezhető, hogy a szerkezete tartós anyagokból áll össze. Elrendezése, belső kialakítása rendben van. Egyetlen negatívum az nem a termék minőségét illeti, hanem a gyártó piaci diszkriminációja.
Igényes kinézet, szuper halk működés
megfelelő belső kialakítás
giaga-mega akció keretében megérte az árát
10 éves kopresszor garancia, ami a hűtő ajtaján díszeleg egy matricán nem érvényesíthető, mivel nem Magyarországra szánta a gyártó a készüléket..........
Csehországban mások a dugaljak? A felhasználók ritkábban nyitják a hűtők ajtaját? Esetleg a kompresszorok nem bírják a "puszták" levegőjét? :-)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ