Shop roku Effaclar

Vélemények: Homematic IP Eqiva - Model N

Termékkatalógus
Homematic IP Eqiva - Model N - Termosztátfej

Vélemények: Homematic IP Eqiva - Model N

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Homematic IP Eqiva - Model N témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Homematic IP Eqiva - Model N termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Homematic IP Eqiva - Model N megvásárlása után te is írsz értékelést.
9 190 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Lubomír, Týnec nad Sázavouflag
Értékelve: 2023. 11. 12., változat: Homematic IP Eqiva - Model N
Hitelesített vásárlás
A Homematic IP említése a termékleírásban félrevezető. Ehhez a központi egységhez nem lehet automata háztartást csatlakoztatni!
0 ×Jelentés
Lukáš, Chrášťanyflag
Értékelve: 2023. 10. 24., változat: Homematic IP Eqiva - Model N
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A fejek már több éve megvannak, és elégedettek vagyunk velük. Ha lenne egy háttérvilágítású kijelző, akkor 5 csillagot adnék az 5-ből 5-ből
Nincs háttérvilágítású kijelző
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 17., változat: Homematic IP Eqiva - Model N
Hitelesített vásárlás
A fej első pillantásra nagyon jól néz ki, sok funkcióval rendelkezik. Engem azonban nagyon zavar a szabályozás nagy hiszterézise. A fej teljesen megnyitja az áramlást, a radiátor forró, így amikor kb. 1,5m-re ülök tőle, akkor is érzem a sugárzó hőt. Ezután a fej teljesen elzárja az áramlást, amikor a vezérlő teljesen lehűl. Egy szigetelt lakásban nagy a tehetetlenség, és ez a fajta szabályozás egyáltalán nem megfelelő. Visszaadom a fejet, mert az eredeti mechanikus sokkal jobban működik.
nagyon jól kidolgozott beállítás
Rengeteg funkció, beleértve a nyitott ablakot, a szobahőmérséklet-különbség beállítását a méréssel szemben, 7 hőmérsékleti intervallumot a nap folyamán.
fém szabályozó dorong
nem túl zajos
nagyon nagy szabályozási hiszterézis - 1C valóban érezhető, különösen, ha viszonylag közel van a radiátorhoz
a folyamatos szabályozás helyett teljesen megnyitja az áramlást, majd nullára zárja - ezért visszaadom a fejet, a mechanikus jobban működik.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ