Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: iGET SECURITY M4

Termékkatalógus
iGET SECURITY M4 - Riasztó

Vélemények: iGET SECURITY M4

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iGET SECURITY M4 témával kapcsolatban? Nálunk 48 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iGET SECURITY M4 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iGET SECURITY M4 megvásárlása után te is írsz értékelést.
74 890 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Michal, Prostějov 1flag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: iGET SECURITY M4
Hitelesített vásárlás
népdal találkozó Otthoni biztonság
Alkalmazások
0 ×Jelentés
Libor, Kolín 2flag
Értékelve: 2023. 11. 26., változat: iGET SECURITY M4
Hitelesített vásárlás
Nem működő bilincs, amely nélkül nem lehet elindítani a készüléket. Semmiképpen ne vegyen!
nincs plusz
Abszolút szörnyű termék. Nem értem, hogy lehet, hogy még mindig felajánlod neki! Nem támogatja az új androidot. Az alkalmazással gyakorlatilag nem kommunikál. Tehát azonnal visszatért!
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 26., változat: iGET SECURITY M4
Hitelesített vásárlás
Eddig 3 csillagot kell adnom. Ár/teljesítmény rendben van. Az alkalmazás rendben van. Jól néz ki, valószínűleg működik is. De magas a hibaarány, az alza esetében 4,5%-os a panaszok aránya. Egy héten belül 100%-os volt a kudarc aránya. Az egyik készülék éjszaka hirtelen leállt, panasz. Második egység csatlakoztatás után ok, de a billentyűzet nem tölti fel, ahogy kellene, rossz érintkező a csatlakozó - valószínűleg megy a panaszkodásra
ár/teljesítmény
jól néz ki, elegendő funkció
berendezés
meghibásodási arány
Nem tudom, hogy akarom-e hinni a jövőben, amikor hetente két kudarcot vallok.
0 ×Jelentés
Martin, Děčín - Děčín XII-Vilsniceflag
Értékelve: 2023. 03. 18., változat: iGET SECURITY M4
Hitelesített vásárlás
Jól működik, nincs probléma
Alkalmazások iOS-hez
Bonyolultabb kezdeti beállítás
0 ×Jelentés
Richard, Červený Újezdflag
Értékelve: 2022. 01. 08., változat: iGET SECURITY M4
Hitelesített vásárlás
A sok negatív vélemény ellenére azt kell mondanom, hogy ez egy jó termék. Sok zene a pénzért. Természetesen ez egy osztállyal a professzionális riasztók alatt van, de sokkal más áron vannak, és ha triviális biztonságra van szüksége, például a lakásba való belépéshez vagy a házikó védelméhez, akkor ez teljesen elég. Javasolhatom, hogy csatlakozzon ugyanannak a cégnek a wifi aljzatához. A mobilalkalmazás egyáltalán nem rossz. A riasztó körüli funkciók mellett automatizálási szabályokat is be lehet állítani rajta keresztül, például olyanokat, mint "amikor a ház élesítve van, kapcsolja le a lámpákat (mi a karácsonyfához használjuk), amikor hatástalanítva van, kapcsolja be a lámpákat". Nem tökéletes, van néhány apró hibája, de a célját szolgálja. Ezért 4 az 5-ből.
Könnyű használat
Minden elemmel működik, de a billentyűzet és az alap újratölthető akkumulátorral + mellékelt töltővel rendelkezik.
"Éjszakai üzemmód" azzal a lehetőséggel, hogy csak a kiválasztott érzékelőket aktiválja.
4 vezérlési módszer - mobilalkalmazás, billentyűzetkód, RFID chipek (2 db mellékelve), távirányító (egy mellékelve).
SOS pánikgomb a távirányítón
Elég tisztességes mobilalkalmazás (eseménytörténet, riasztásvezérlés, automatizálási beállítások). A mobiltelefonon is aktiválhat értesítéseket (állapotváltozás, riasztás, automatizálási esemény).
Az automatizálás az időkapcsoláson kívül lehetővé teszi a riasztási eseményhez kapcsolódó műveleteket is.
Számos csatlakoztatható modul (füstérzékelő, vízérzékelő, rezgésérzékelő, különböző intelligens izzók, foglalatok, IP-kamerák,. )
Tesztelés céljából a riasztás hangja elnémítható, így csak az értesítést jelenti a mobilján.
Lehetőség SMS hozzáadására a bázishoz és az értesítések GSM-en keresztüli fogadására.
A billentyűzetvezérléshez csak egy kód használható. Ha meg akarja különböztetni, hogy ki élesítette/biztosította a riasztót, akkor mindenkinek RFID chipet kell adnia (ami végül is a legjobb/legegyszerűbb megoldás).
Ha a billentyűzet adapter nélkül akkumulátoros üzemmódban van, akkor az energiatakarékosság érdekében elalszik. Ha esemény következik be, vagy ha utasítást szeretne adni, először fel kell ébresztenie a készüléket bármelyik billentyű megnyomásával. Ha pánikba esel, és a hátad mögött megszólal a riasztó, az nem nagy ügy.
A hagyományos riasztókhoz hasonlóan lehetőség van a távozás vagy belépés késleltetésének beállítására, és ez idő alatt bekapcsolható a hangjelzés. Ez a hang azonban nem a billentyűzetből, hanem az alapból jön, ezért az alapnak hallótávolságon belül kell lennie a bejárattól.
0 ×Jelentés
Martin, Praha 8 - Bohniceflag
Értékelve: 2022. 01. 02., változat: iGET SECURITY M4
Hitelesített vásárlás
Jól kidolgozott szoftver
Kicsomagolás után csak csatlakoztassa a központi egységet a hálózathoz, és csatlakozzon a wifi-hez a mobiltelefonnal, az alkalmazás varázslója ezután felkéri a felhasználót, hogy adja meg a jelszót az otthoni wifi-hez, a készülék ezután átvált rá, és befejezi a fiók létrehozását az iGet-en, a telefonszám, az e-mail ellenőrzését.
A dobozban lévő összes eszköz párosítva van a központi egységgel.
Más megvásárolt eszközök párosítása esetén könnyű betölteni a QRCode-ot az alkalmazással, vagy manuálisan kiválasztani a típust a listából - FIGYELEM, hogy a listát végig lehet görgetni, bár első pillantásra nem úgy tűnik, és úgy tűnik, hogy csak négy eszköztípus támogatott.
"Csendes üzemmód", lehetőség van a Beállítások\többszörös\siréna időtartamának beállítására.
Az egész rendszert némára állítottam, hogy ne zavarjak senkit, és telepítettem egy független alkalmazást, az Alertify-t a mobiltelefonomra, amely egy dallamot indít el a telefonon, amikor egy olyan üzenet érkezik, amely a riasztás szót tartalmazza.
Egyszerű bővítés további modulokkal - vettem egy kamerát, füstérzékelőket és több vízérzékelőt, amelyeket a felszállóvezetékek, a pince stb. körül helyeztem el.
Az alkalmazás szuperül összekötheti a többi családtagot. Csak telepítik az iGet alkalmazást a mobiljukra, létrehoznak egy fiókot, ellenőrzik az e-mail címüket és a telefonjukat, és az admin telefonján egy QR-kódot generálnak, amelyet a telefonjuknak és az alkalmazásnak csak el kell olvasnia.
A termék felülmúlta az elvárásaimat, jól működik, egyetlen meghibásodás nélkül, és a kamerával kiegészítve meg lehet győződni arról, hogy minden rendben van otthon és a környezetében, vagy időben figyelmeztet egy felrobbanó kelőre vagy egy tűz keletkezésére.
Jól felügyeli a személyek mozgását a helyiségekben, és így más biztonsági funkciókkal kombinálva első akadályként is alkalmas a vagyon védelmére.
Az "Otthon" és az "Aktiválás" két üzemmódja, amelyekbe az érzékelőket be lehet vonni, lehetővé teszi a nem kívánt tömlőtörés felügyeletét még alvás közben, vagy a ház alsó szintjein stb. is.
Az aljzatok hozzáadásával lehetővé válik például egy hűtőszekrény fogyasztásának mérése, valamint az aljzatok be- és kikapcsolásának vezérlése, beleértve az időzítést is.
Az internetről, azaz az otthonon kívülről is vezérelhető
Nagyszerű a hihetetlen variabilitás
Az első készlet valóban megerősítette, hogy a központi egység hajlamos lefagyni, de egyszerűen kicserélték, és az új darab hetek óta hiba nélkül működik.
0 ×Jelentés
Jan, Ostrava - Slezská Ostravaflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: iGET SECURITY M4
Hitelesített vásárlás
Alkalmazás rendben
Érzékelők rendben
Telepítés rendben
Integrált sziréna ok
Kevesebb a távirányító hatótávolsága, ezért inkább az alkalmazást használom ...
0 ×Jelentés
ELKOPLAST CZ, s.r.o., Zlínflag
Értékelve: 2021. 12. 21., változat: iGET SECURITY M4
Hitelesített vásárlás
Alternatívát keresek - ez a szar nem fogja megvédeni a tulajdonát, épp ellenkezőleg. Kár érte.
Könnyű telepítés
a perifériák egyszerű csatlakoztatása
ár (logikusan lásd. hátrányok)
nem lehet "csendes riasztást" beállítani, így a behatoló azonnal hallani fogja a bázis hangjelzését, így azonnal megsemmisítheti, Ön nem fog látni vagy hallani semmit, és figyelmeztetni fogja, hogy a belépése rögzítve van.
a füstjelző 9 V-os elemmel csak néhány hónapig bírja, majd percenként többször riasztással jelzi az elem lemerülését, ami távolról nem kapcsolható ki - ez nagyszerű dolog, ha távol vagy otthonról, és folyamatosan kapod az sms-eket és a kiabáló alkalmazásokat.
a riasztó gyakran csak megszólal
Abszolút tragikus mobiltelefon-szoftver, amely minden frissítéssel egyre rosszabb és rosszabb lesz. A szerző valami "noname" kínai.
a forródrótos segítség teljesen haszontalan, úgy beszélnek veled, mint egy bolonddal.
jelenleg a riasztó nem működik - két év működés után az alapban lévő akkumulátor kiégett, és megszakította a vezetékeket az aljzatokhoz. a kár mértéke még nem ismert számomra. Örülhetek, hogy nem égtem ki.
nem tudja manuálisan elindítani a videofelvételt. Csak mozgásérzékeléssel, azaz a kültéri kamera akkor is rögzít, mert elég a fák mozgása, a beltéri kamera akkor is rögzít, ha a riasztó ki van kapcsolva, és Ön bent mozog.
0 ×Jelentés
Vásárló, Érdflag
Értékelve: 2021. 12. 01., változat: iGET SECURITY M4
Hitelesített vásárlás
Meg vagyok vele elégedve. LAN-ra van kapcsolva, mobilról lehet vezérelni.
az összes hozzá adott tartozék azonnal látszik a rendszerben, nem kell hozzáadni minden egyes dolgot
a hálózati kapcsolódás csak sokadik alkalomra jött össze
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 06., változat: iGET SECURITY M4
Hitelesített vásárlás
Javaslom, hogy a főegységet Ethernet-en keresztül csatlakoztassa, az iGet kamerákkal is teszteltem.
minden úgy működik, ahogy kell
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 23
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ