Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Intel Core i9-12900

Termékkatalógus
Intel Core i9-12900 - Processzor

Vélemények: Intel Core i9-12900

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Intel Core i9-12900 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Intel Core i9-12900 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Intel Core i9-12900 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 07. 07., változat: Intel Core i9-12900
Hitelesített vásárlás
mellékelt orig. az esztétikusan cián háttérvilágítású intel hűtő általában hangtalan és nem hallható, és gond nélkül hűti a CPU-t, így nem kell pumpára vagy noctua chromaxra költeni, hiszen ez a CPU, ellentétben a K, F, KS változatok, alacsonyabb TDP-vel rendelkezik és gond nélkül hűthető a mellékelt hűtővel, ami szintén közvetlenül az előlapra van rögzítve, és nagyon egyszerűen a táblára rögzíthető. Még szerszámra sincs szüksége.
ennek a processzornak a teljesítménye már izgalmas. Csak pár %-kal lassabb, mint a K, F, KS verziók cserébe, hogy nem eszik annyit, nem melegszik fel annyira, és ha egyszer felszereli, nincs vele több probléma.
támogatja a DDR4-et és a DDR5-öt is, így kedved szerint vásárolhatod meg az alaplapot
integrált grafikus kártyával szinte minden új játékkal játszhatsz alacsonyan
az egyetlen negatívum, hogy néhány százalékkal gyengébb a teljesítménye, mint a K, F, KS modellek, de mivel nem kell hűtőt venni, és ez a CPU nem melegszik fel annyira, nem látom okát, hogy vegyél egy K, F vagy KS-t.
az integrált grafikus kártya nem rendereli rendesen a Matrix Awakening demót és a Far Cry 6 nem érzékeli megfelelően a vele elérhető videomemóriát, ezért összeomlik, bár a Far Cry 5 úgy működik, ahogy kell, az F1 2022 rosszul rendereli a videót. Ezek a nehézségek lehet, hogy az Intel meghajtója, kipróbáltam a béta illesztőprogramokat is. Az integrált Intel 770 grafikus kártya még mindig lehetne jobb, bár könnyedén lejátszhatod vele a GTA V-t alacsonyan 1920x1080-as felbontáson
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ