Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Jabra Elite 7 Pro fekete

Termékkatalógus
Jabra Elite 7 Pro fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Jabra Elite 7 Pro fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Jabra Elite 7 Pro fekete témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Jabra Elite 7 Pro fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Jabra Elite 7 Pro fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michaela, Babice nad Svitavouflag
Értékelve: 2023. 01. 23., változat: Jabra Elite 7 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
az akkumulátor élettartama
Hang
tökéletesen illeszkednek és jól tartanak. Viszonylag sok problémám van a spuntákkal, de ezek talán a legjobbak, amik eddig voltak. Még nem teszteltem sportolásban (amikor izzadsz).
IPX7
hardveres gombok számos funkcióval a különböző használati módokhoz. Elvileg a szükséges műveletek 95%-át el tudja végezni. Hangerő, elnémítás/feloldás, akár klasszikus hívás, akár zoom/lazítás/találkozó. Hívás fogadása, hívás törlése, hívás tartása, következő/előző dal, szívhangszűrés és ANC közötti váltás, illetve mindkettő kikapcsolása.
ha egyszer átmész a "poklon", és megtanulsz velük dolgozni, hogy valóban azt tegyék, amit elvárnak tőlük, be kell vallanom, hogy nagy elégedettséggel tölt el.
zseblámpa állapotjelzés - ez egy olyan funkció, amit még mindig nem találtam ki, hogyan működik valójában, amikor az alkalmazásban megjelenített állapot frissül / szinkronizálódik. Mindenesetre néha az alkalmazás képes megjeleníteni egy fejhallgató 40-50%-os csökkenését 3 percen belül, miután újraindította, hogy magas töltési százalékot jelenítsen meg. Máskor gyanúsan magas számot mutat, mert a fülhallgatót 3-4 órán keresztül a fülemben tartottam, stb.
firmware-frissítés - egy másik érdekes dolog - ha frissíteni szeretné a fejhallgatót, ki kell vennie a tokból, hogy párosítani tudja az alkalmazással, amelyen keresztül a frissítés letöltődik. Ugyanakkor szem előtt kell tartania, hogy a fejhallgatót nem lehet leválasztani vagy "alvó" üzemmódba helyezni. Ezt úgy lehet a legjobban biztosítani, ha valóban zenét hallgatsz abban a 20-30 percben. Egyébként az alkalmazásban még mindig ki lehet kapcsolni az alvó üzemmódot, de a fülérzékelést is (ha nem akarod, hogy a frissítés pillanatában a füledben legyenek), ami biztosíthatja az állandó kapcsolatukat (persze amíg van zseblámpájuk). Mindenesetre az első frissítésem körülbelül 3 órát vett igénybe, mielőtt ismételten megpróbáltam néhány próbálkozást, majd megkerestem a problémát a Google-ban.
ANC valójában egy kicsit többet vártam. Maga a fejhallgató tökéletesen zár a hardver szintjén. Próbáltam kifejezetten vonat, ventilátor, porszívó stb. Egy kicsit is elég. De az én elvárásaim egy kicsit magasabbak voltak. Azt mondanám, hogy az Apple fejhallgatói sokkal kifinomultabbak. Sajnos nem illenek hozzám olyan jól, mint Jabry. Mindenesetre nem fog megbántani - nem fog gyönyörködtetni. De valakinek ez egy tényező lehet.
Elvileg a gyártó szerint ezek a fejhallgatók elsősorban mobiltelefonokhoz és táblagépekhez készültek. Viszonylag sokáig tartott, mire megtanultam, hogyan kell velük dolgozni iphone + macbook kombinációban, hogy ne nyíljanak ki, hogy arról az eszközről játsszam le a zenét, amelyikről akarom, stb. Gyakori probléma volt az a helyzet, amikor a mobiltelefon azt mutatta, hogy a zene szól, de mindenhol csend volt (sem a mobiltelefonról, sem a fejhallgatóról nem szólt semmi). Idővel bebizonyosodott, hogy képes "átvenni" az áthallásról az ANC üzemmódra való átkapcsolást. https://www.reddit.com/r/Jabra/comments/sf30rc/using_elite_7_pro_from_a_pc/
"Felhívjuk figyelmét, hogy a Jabra Elite 7 Pro-t csak iOS vagy Android operációs rendszert futtató okostelefonokkal és táblagépekkel való használatra támogatjuk. Ezért nem tudjuk garantálni, hogy az Elite 7 Pro a legjobb teljesítményt nyújtja, ha nem támogatott eszközön, például számítógépen használja. Köszönöm, hogy ilyen megértő vagy. "
0 ×Jelentés
Libor, Ostrovflag
Értékelve: 2022. 10. 20., változat: Jabra Elite 7 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
Az adott árkategóriában számomra szuper
Nincs hátránya
0 ×Jelentés
Tomáš, Jičínflag
Értékelve: 2022. 08. 01., változat: Jabra Elite 7 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
Szép design – a csomagolástól a fejhallgatóig.
Szép kialakítású a töltőtok, amely ráadásul könnyen tisztítható.
Az Alza nagyszerű hozzáállása a követelés benyújtásakor, ami továbbra is az ügyfél marad.
Sajnos nekem teljesen alkalmatlan - főleg sportolásra vettem a fejhallgatót és soha nem volt olyan gondom, mint a Jabra Elite 7 Pro-val (korábban Airpods 1, majd JBL Under Armour, amivel teljesen meg voltam elégedve egészen addig, amíg az egyik fejhallgató el nem akadt. - sajnos az Alza nem árulja, újra venném).
A fülem nem szokatlan alakú vagy méretű, de a fejhallgató egyáltalán nem passzolt hozzám. A cserélhető dugók egyike sem volt „pont megfelelő”. Kényelmes normál viselet járás vagy ülés közben. De futás közben egyszerűen nem éreztem, hogy a fejhallgató jól illeszkedik a fülembe. Egyszer még 1 fülhallgatóm is kiesett. Sajnos ezt a tapasztalatot szórványosan olvastam a vásárlás előtti referenciákban, de úgy gondoltam, hogy ez egy eset a sok közül. Sajnos végül az enyém is lett.
Egy másik akadály, amit már nem tudtam kipróbálni, az volt, hogy a fejhallgató egyszerűen szivárog, és átengedi a levegőt. Ez azt jelenti, hogy alig hallottam a hang felét futás, biciklizés vagy akár gyaloglás közben is kisebb szélben. Lejtőn gyorsabban kerékpározva kellemetlenné vált az érzés, ahogy fülig ért a szél.
Ki tudja – nem akarok felesleges szennyeződést szórni a fejhallgatóra. Nyilvánvalóan sok embert jól szolgál. Sajnos teljesen ellenkező tapasztalatom volt.
0 ×Jelentés
Tomáš, Milovice nad Labem 3flag
Értékelve: 2022. 05. 03., változat: Jabra Elite 7 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
a legjobb fejhallgatóm, ami valaha volt
semelyik
0 ×Jelentés
Vásárló, Szadaflag
Értékelve: 2022. 03. 29., változat: Jabra Elite 7 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
Csak jót tudok mondani róla .
Nagyon bírja az aksi tökéletes hangzás a méretéhez képest
Nincs
0 ×Jelentés
Vladimír, Praha 7flag
Értékelve: 2022. 03. 20., változat: Jabra Elite 7 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
Egy év használat után ajánlom. Elégedett a zene minőségével és a funkciókkal. Rosszabb, ha zajos környezetben telefonálsz, de akkor érthető vagy, és nem torzítják a hangodat. Jól illeszkednek a fülbe, és nem lógnak ki, és szinte nem is tudod, hogy vannak. Néha leesik, amikor edzek, de csak óvatosan kell nyomnom. Akárhogy is, a funkciók és a zene minősége kategóriájukban a legjobbak.
A párosítás nagyon gyorsan ment a nokiával, az alapfunkciók azonnal működni kezdtek. Alapvetően kivettem, bekapcsoltam, párosítottam és játszottam.
párosítás több eszközzel, de csak a tesztelt 2.0-s verzióra való frissítés után legyen óvatos
Lehúztam az alkalmazást és minden lépésről lépésre ment. Majdnem úgy, mint egy betanított majom, elvégzed a beállításokat, és a feladat eltűnik. 5 percen belül megkaptam az egészet
Csak az egyik kézibeszélő használható zenére, a másik pedig tölthető. A telefont nem teszteltem, azt mondják, csak a megfelelővel lehet.
eltávolítás után a zene szünetel, és fordítva
Még akkor is tart, ha könnyedén becsúsztatod
Az ANC remekül működik, be kell állítani, majd jobban működik. Az eddigi legjobb.
nekem nem nagyon jön be az egyik, minden fülem megvan, 3 méretnél több gumit szívesen fogadnék. Szerencsére a határon van, és még mindig ül és nem számít.
A 2.0-s frissítés csak angol és német nyelven érhető el, így remélhetőleg időben megjavítja
0 ×Jelentés
Jakub, Praha 9 - Třeboradiceflag
Értékelve: 2022. 02. 16., változat: Jabra Elite 7 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
Két eszköz egyidejű csatlakoztatása
0 ×Jelentés
Jiří, Prahaflag
Értékelve: 2022. 02. 12., változat: Jabra Elite 7 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
Az ANC hatékonyan segít tompítani a környezet hangjait (villamos, vonat), és ha nem is távolítja el teljesen, nem szükséges túl hangosan lejátszani a hangot a fejhallgatóban
Intuitív fejhallgató-vezérlés gombokkal, gombkonfiguráció lehetséges
A fejhallgató megjegyzi a párosított eszközöket (mobil, laptop, második laptop), és automatikusan ráhangolódik a hangot előállító eszközre
Hosszú akkumulátor-élettartam (egy hét használat után nem tudtam lemeríteni)
Jól ülnek a füledben, nem néznek ki
Az első nap a türelem próbája volt - a fejhallgatót konfiguráló alkalmazás folyamatosan összeomlott, vagy levált a fejhallgatóról, és mindig új párosítást kellett kezdeni = semmilyen beállítást nem mentettek el. A fejhallgató firmware-frissítése több órát vett igénybe, és ismételten hibával végződött (legalább 5 alkalommal). Hiba történt a fejhallgató és bármely eszköz párosítása során. A visszatérést fontolgattam. Szerencsére a fejhallgató firmware frissítése után minden rendben ment.
Az alkalmazás nem túl intuitív, szerencsére mindent csak egyszer kell beállítani
0 ×Jelentés
Anton, Bratislava-Dúbravkaflag
Értékelve: 2022. 02. 10., változat: Jabra Elite 7 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
A hallókészülékek viszonylag jó minőségű feldolgozása
Szuper mikrofonok
Alkalmas telekonferenciákhoz
IP67 tanúsítás
Többpontos BT csatlakozás
Átlag alatti lakásfeldolgozás
Átlagos vagy átlag alatti hang prémium hallókészülékeken
A többpontos szintén nem megbízható, előfordul, hogy akkor sem vált át másik eszközre, ha már nem sugároz
A hallókészülékek testalkata nem jött be, a fülem nyomta
Átlagos ANC
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 9flag
Értékelve: 2021. 12. 27., változat: Jabra Elite 7 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
Nagyon szép méret
Kiváló hangzás
Kellemes akkumulátor-üzemidő 1 töltéssel
Úgy ragadnak a fülbe, mintha ragasztva lennének, de határozottan nem nyomnak
Könnyen használható
Minőségi kivitelezés
Gyorstöltési lehetőség a fejhallgató akut feltöltési igénye esetén
A dokk kialakításában még nem vagyok biztos (sapkakötés? )
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ