Akvizice ApF HU LEGO AP+ hu

Vélemények: Jiffy Steamer Esteam Black

Termékkatalógus
Jiffy Steamer Esteam Black - Ruhagőzölő

Vélemények: Jiffy Steamer Esteam Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Jiffy Steamer Esteam Black témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Jiffy Steamer Esteam Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Jiffy Steamer Esteam Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ondřej, Krnovflag
Értékelve: 2022. 07. 14., változat: Jiffy Steamer Esteam Black
Hitelesített vásárlás
A Jiffy márkára hagyatkoztam, de sajnos csalódott vagyok. Olyan érzésem van, mintha teáskannával vasalnám a ruhát, a pároló nem termel sok gőzt, hiányzik a „ki” gomb - állandóan forr benne a víz, így egy darabban kell vasalni, ami teljesen lehetetlen vibrációs készülékkel.
Méret
Anyag
zaj
nincs rajta kikapcsoló gomb, így „egy darabban” kell vasalni
rezeg
alacsony gőz
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ