Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.224SI

Termékkatalógus
Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.224SI - Konyhai robotgép

Vélemények: Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.224SI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.224SI témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.224SI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.224SI megvásárlása után te is írsz értékelést.
266 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Klára, Měčínflag
Értékelve: 2024. 04. 08., változat: Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.224SI
Hitelesített vásárlás
A Kenwood néhány hete van nálam, előtte 2 gépem volt más gyártóktól, amelyek idővel már nem voltak elegendőek számomra (kis térfogat, nem hozták a kívánt teljesítményt működés közben, és gyakran kézzel kellett befejeznem a tésztát. ) Korábban többé-kevésbé csak a magasabb ár miatt nem vettem Kenwoodot, de most megnéztem más márkák érdekes robotjait, és rögtön a Kenwood mellett döntöttem. Már többször dolgoztam az összes habverővel, és az eredmény mindig nagyszerű, néha-néha le kell törölni egy kicsit a tál oldaláról, és OK. Amit dicsérek, az a csendes működés és az igazán finom sebességszabályozás, az időzítő, amit nagyon gyorsan megszoktam, és nem utolsósorban a 2 tál, amit eleinte feleslegesnek találtam, de most már gyakrabban dolgozom velük (hó, krém. ) A robot egyértelműen több pénzbe kerül, de nem bántam meg a befektetést, a sütés-főzés évek óta a hobbim, és ezzel a segítővel tényleg öröm.
Minőségi kivitelezés, minden finomhangolva
Lehetőség különböző típusú tartozékok kiválasztására a készlethez / külön megvásárolhatóak
Csendes működés
Mérleg + időzítő
A robot alkatrészei mosogatógépbe tehetőek
0
0 ×Jelentés
Ondřej, Prahaflag
Értékelve: 2023. 08. 23., változat: Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.224SI
Hitelesített vásárlás
ez idáig semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ