Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: KENWOOD KVL 4220.S

Termékkatalógus
KENWOOD KVL 4220.S - Konyhai robotgép

Vélemények: KENWOOD KVL 4220.S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) KENWOOD KVL 4220.S témával kapcsolatban? Nálunk 17 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) KENWOOD KVL 4220.S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) KENWOOD KVL 4220.S megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Matouš, České Budejoviceflag
Értékelve: 2023. 06. 05., változat: KENWOOD KVL 4220.S
Hitelesített vásárlás
minőség
kidolgozás
tartozékok
0 ×Jelentés
Jan, Černvírflag
Értékelve: 2023. 06. 03., változat: KENWOOD KVL 4220.S
Hitelesített vásárlás
Egyszerűen KENWOOD
Minőség
Design
Teljesítmény
Rengeteg tartozékot tartalmaz (turmixgép, reszelő, húsdaráló.... )
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 05. 09., változat: KENWOOD KVL 4220.S
Hitelesített vásárlás
az ismertetőt író hölgy több érdeklődőt jelentősen elvette a kedvét, mert azt írja, hogy nem lehet kisebb számú tojást küldeni. kedves hölgy, a használati utasításban azt írtad, hogy csavarral szépen be lehet állítani a seprű magasságát. Egy fehérjéből 10 másodperc alatt havat is küldesz. Ez is egy brutális gép ezekkel a gazdag tartozékokkal.
transzferek
felső keverés
450 eurót spóroltam, amikor egy különleges csomagot vásároltam ragyogó leállással
nincs
0 ×Jelentés
Veronika, Dasnýflag
Értékelve: 2021. 09. 26., változat: KENWOOD KVL 4220.S
Hitelesített vásárlás
Kiválóan alkalmas tészták keveréséhez és dagasztásához, húsdarálók felveréséhez, turmixok készítéséhez, levesek turmixolásához és még sok máshoz. Mindenre kiterjedő segítség a konyhában, sőt, amióta megvan, olyan főzésbe/sütésbe is belevágtam, amit korábban nem mertem - főleg, mert fáradságosabb volt.
Könnyű karbantartás a mosáshoz és szárításhoz. Talán a mosogatógépben is elbírná, nem tudom (elég sokat használom, és inkább a kezemben öblítem le gyorsan a robot alkatrészeit, a mosogatógépben amúgy is túl sok helyet foglalnának).
Nekem néha napi segítőm a különböző feladatokhoz. A heti többszöri smoothie-k már alapfeladatnak számítanak, akárcsak a kenyér- vagy pitetészta készítése. A smoothie kiegészítővel (amit külön vásároltam, nem volt benne a készletben) sikerült gyógynövényes pestót készítenem, egy fergeteges! A darált hús és a hozzá tartozó hamburgerek, húsgombócok, lasagne már hazánkban is meghonosodott; egyszerűen összehasonlíthatatlan, amikor kiválaszthatom a húst az ízlésemnek megfelelően, és otthon darálhatom, ergo tudom, hogy mi van a burgerben - ez felbecsülhetetlen.
A krémlevesek turmixolása is mesébe illő a boroszilikát üvegből készült turmixgépnek köszönhetően, néhány fordulat a gombon, és máris kész az étel. A turmixgép ezért elég robusztus és nehéz, bevallom, hogy néha előveszem a botmixert, különösen, ha csak kis mennyiségű ételről van szó. Nagyobb főzés esetén azonban ez mindenképpen nagy előny.
Jelenleg nem sok hiányzik a rendelkezésre álló kiegészítőkből. Mint már említettem, vettem egy turmixgépet, valószínűleg idővel veszek egy konyhai robotgépet, a többi pedig nem éppen kötelező darab számomra (tésztakészítő játékok, gyümölcscentrifugák stb. ). Dobreszelőt valószínűleg nem fogok használni, és hasonlót látok a kolbászkészítő tartozékokkal is; de mások talán hasznosnak találják. Talán jó lenne, ha olyan tartozékokat tudnék választani, amelyeket valóban használhatok az alapbeállításban; a legtöbbjük hasonló árszinten van, így ez egy baráti lépés lenne a gyártó részéről, de biztos vagyok benne, hogy nem igazán illik bele az árpolitikájukba; -)
A hó felveréséhez, dörzsöléshez és a folyékony tészták keveréséhez nagyobb tömegre van szükség. A habverők nem érnek le egészen az aljáig, és kisebb térfogatnál a hozzávalók nem habosodnak fel, mert a habverők egyszerűen nem érik el. De őszintén szólva fogalmam sincs, mekkora seregnek kellene sütnöm ahhoz, hogy mondjuk tizenkét tojást töltsek egy tálba. A receptek általában 2-3 tojással vagy 100 g vajjal és cukorral számolnak, és ez sajnos túl kevés ahhoz, hogy a robot bármit is elkészítsen. Más szóval, nem tudtam a havat felveretni, vagy a vajat a cukorral felveretni (még): -( Esetleg egy kissé sekélyebb és alacsonyabb tál segítene (de nem tudom, hogy az általam látott konkurens márkák egyáltalán gyártanak-e és kínálnak-e ilyet).
A keményebb tészták dagasztásakor (pl. kenyérhez) vagy húsdarálásnál a robot kissé rázkódik és ugrál egy kicsit a soron, de nem hiszem, hogy ez a saját vagy a végtermék rovására menne. Mindenesetre a robot még nem élvezte a teljes teljesítményt. Általában körülbelül a 3. sebességfokozatig elégedek meg a sebességgel, még nem volt lehetőségem a 6. sebességnél maxolni (és nem igazán tudom elképzelni, hogy mit kellene ilyen gyorsan keverni, már 3. sebességnél is elég gyors).
Ezután a dobreszelő nem működött olyan jól nálam. Először is, a reszelt darabok feleslegesen nagyok, másodszor, hasonlóan sok időt vesz igénybe, mint a sárgarépa vagy az alma reszelése reszelőn, és több munkát jelent a mosás. Nem sok hasznát veszem, és inkább konyhai robotgép-kiegészítőként üdvözölném. A káposzta aprításáról én is álmodozhatok.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ