Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Keychron K8 Pro QMK TKL Hot-Swappable Gateron G Pro Mechanical Red - US

Termékkatalógus
Keychron K8 Pro QMK TKL Hot-Swappable Gateron G Pro Mechanical Red - US - Gamer billentyűzet

Vélemények: Keychron K8 Pro QMK TKL Hot-Swappable Gateron G Pro Mechanical Red - US

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Keychron K8 Pro QMK TKL Hot-Swappable Gateron G Pro Mechanical Red - US témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Keychron K8 Pro QMK TKL Hot-Swappable Gateron G Pro Mechanical Red - US termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Keychron K8 Pro QMK TKL Hot-Swappable Gateron G Pro Mechanical Red - US megvásárlása után te is írsz értékelést.
65 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db

Felhasználói vélemények

Alois, Brno 2flag
Értékelve: 2023. 07. 18., változat: Keychron K8 Pro QMK TKL Hot-Swappable Gateron G Pro Mechanical Red - US
Hitelesített vásárlás
Összességében nagyszerű billentyűzet, az első mechanikus billentyűzet számomra (és az első numerikus billentyűzet nélkül), de gyorsan megszoktam. (Régebben nagyon alacsony profilú Drive-ot használtam, és rájöttem, hogy túl keményen ütöttem, és a hüvelykujjam kezdett fájni. ) Az áttetszőség hiányzik, de nem tudom, hogy ez reális követelmény-e a mechanikusan cserélhető kapcsolóknál. Ráadásul ez csak ránk vonatkozik, akik nem tudjuk mind a tízet használni, és az esti fényben kell nézni. Továbbá a kulcsok cserélhetősége miatt, aki igazán akarja, körülnézhet, hogy vannak-e átlátszó "kulcsok". Engem inkább az zavar, hogy néha, körülbelül hetente egyszer, a háttérvilágítás üzemmódja változik. (Nem akarom sem a módot, sem a háttérvilágítás színét megváltoztatni, csak egy gyenge cerverno-narancsot szeretnék, hatás nélkül. ) Azt hittem, hogy véletlenül váltottam át, de nemrég saját szememmel láttam, hogy a szín magától zöldesre vált, anélkül, hogy hozzáértem volna. Nekem úgy tűnik, hogy ezek a dolgok gyakran előfordulnak a BT üzemmódok közötti váltás után, így valószínűleg valamilyen firmware hiba kapcsolódik hozzá. Mindig meg kell nyitnom a via alkalmazást, és meg kell javítanom. Egyébként a konfigurációhoz használt via app sajnos csak online és javascriptben érhető el -- pl. ha saját elrendezést szeretne beállítani vagy a háttérvilágítást módosítani (a billentyűparancsokon kívül). Ez nem feltétlenül a billentyűzet problémája, hanem inkább az, hogy nincs, aki megírjon és fenntartson egy natív offline alkalmazást.
feldolgozási minőség
Stabilitás
háttérvilágítás
VIA konfigurátor támogatás
spinace
ergonómia
a háttérvilágítás módja vagy színe időnként "véletlenszerűen" megváltozik
a nyomtatás áttetszősége hiányzik, bár.
0 ×Jelentés
Marek, Kostomlaty nad Labemflag
Értékelve: 2023. 05. 26., változat: Keychron K8 Pro QMK TKL Hot-Swappable Gateron G Pro Mechanical Red - US
Hitelesített vásárlás
A billentyűzet nagyszerű - masszív, jól megmunkált, gyönyörű színes háttérvilágítással. DE a billentyűk nem áttetszőek, így még ha háttérvilágítással is van, éjszaka nincs szerencsém, illetve. a betűk nagyon-nagyon nehezen láthatóak! És ezen az áron ez elég nagy baj. Szóval, valójában egy eléggé ellentmondásos vásárlás..: D
0 ×Jelentés
Petr, Prahaflag
Értékelve: 2022. 11. 30., változat: Keychron K8 Pro QMK TKL Hot-Swappable Gateron G Pro Mechanical Red - US
Hitelesített vásárlás
Kb. egy hete megvan a billentyűzet és már az első jónál tudtam, hogy megtartom, gyönyörűen ír, később még rendeltem egy Palm restet. A kivitelezés minősége kiváló, és a saját funkciók és makrók programozásának lehetősége a szoftverben örömteli. Úgy terveztem, hogy a billentyűzetet 3 eszközzel használom, de a váltás nem túl megbízható, és néha egyáltalán nem kapcsol. Mindenképpen ajánlom.
Minőségi kivitelezés
RGB háttérvilágítás
Kapcsolók
Stabilizálás
Egy kicsit magasabb, vettem egy tenyértámaszt.
Az eszközök közötti váltás nem a legintuitívabb, és néha nem kapcsol át
A használati utasítás nem mondja meg, hogyan lehet megváltoztatni a háttérvilágítás színét. FN + W
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ