Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Kinderkraft 3 az 1-ben XMOOV 2020 Black

Termékkatalógus
Kinderkraft 3 az 1-ben XMOOV 2020 Black - Babakocsi

Vélemények: Kinderkraft 3 az 1-ben XMOOV 2020 Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kinderkraft 3 az 1-ben XMOOV 2020 Black témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kinderkraft 3 az 1-ben XMOOV 2020 Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kinderkraft 3 az 1-ben XMOOV 2020 Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Daniel, Český Krumlovflag
Értékelve: 2022. 06. 19., változat: Kinderkraft 3 az 1-ben XMOOV 2020 Black
Hitelesített vásárlás
Kedvező referenciák, elég érdekes árak alapján és azért is vettem babakocsit, mert egyszerűen ki akartam próbálni. De szerintem nem ideális. Valójában csak összeraktuk a babakocsit, megtudtuk, hogy mi nem működik (lásd fent), majd kibontottuk és visszavittük. Ennek eredményeként a Safety 1st-től vettünk egy dupla kombinációt, ami majdnem 4,5 ezerre jött ki. CZK. Igen, a tartozékok gyengébbek és nincs autósülés, felfújható helyett habszivacs kerekei vannak, de ennek köszönhetően sokkal stabilabbnak tűnik a babakocsi.
Viszonylag széles kiegészítők, köztük babakocsi táska, szúnyogháló, esőkabát,.
Valószínűleg a piacon elérhető legolcsóbb márkás, három kombinációs babakocsi.
Az adott típusú babakocsi számos versenyt nyert meg különböző összehasonlításban (a fenti okokon kívül nagyon érdekelne, hogy miért).
A babakocsi nagyon kopottnak tűnik és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 7 ezret fogok fizetni. CZK valamiért, ami első ránézésre nagyon rosszul van megmunkálva, és el sem tudom képzelni, hogy néhány hétnél tovább használjam kizárólag ideális terepen.
Az ülés (állítólag autóba is alkalmas) nagyon olcsó műanyagból készült, az övre való rögzítés olcsóbban tartja a műanyagot, mint az ételtálak „csapkodásához”. Általában úgy érzem, hogy az ülésnek egyáltalán nincs tanúsítványa.
A kosár oldala nincs megerősítve. Ha kiveszi a babakocsiból és hazaviszi a gyereket, a kosár a padlóra vagy az asztalra helyezve „összecsukódik” – nem tartja meg a formáját. Valószínűleg nincs hatással a biztonságra, de a funkcionalitás szempontjából borzasztóan és olcsón néz ki.
Maga a kosár nincs megfelelően rögzítve a babakocsiban, és a helye nem állítható. A jobb jobb oldalon nincs olyan magasan, mint a bal oldalon, nem olyan magasan elöl, mint hátul (fokegységben). Ennek az lesz a következménye, hogy a gyerek félrehúzza. Emiatt kerestem a babakocsi beállítási lehetőségeit a kézikönyvben és az interneten, mert nem tudtam elképzelni, hogy ezt sehogyan sem lehet beállítani. Nem az.
Ha viszont a babakocsi sportkocsi formájúra csukódik, akkor csak egy egészen kicsi gyerek fér el benne. A kosár nem elég hosszú. Ezenkívül az előző pont továbbra is érvényes - a gyermek ferdén fog ülni.
Sérült kerekek érkeztek hozzánk a gyárból, ahol nem forgott a csapágy. Emiatt a fék nem működött tökéletesen, és ha a babakocsi a földön száguldott, előfordult, hogy egy-egy kerék egyszerűen leállította a szervizt. Általában ezek a „pattanós” kerekek nem ideális rendszer, de ez minden olcsóbb babakocsinál probléma.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ