Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: LAMAX W9.1

Termékkatalógus
LAMAX W9.1 - Kültéri kamera

Vélemények: LAMAX W9.1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LAMAX W9.1 témával kapcsolatban? Nálunk 54 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LAMAX W9.1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LAMAX W9.1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
60 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
A kamera már másnap megérkezett. Még egy teljesen laikus is képes működtetni. A memóriakártya és a töltőnyílások kinyitásakor óvatosan kell eljárni.
könnyen kezelhető
rengeteg tartozék
minden működőképes
tömeg
0 ×Jelentés
Václav, Týn nad Vltavouflag
Értékelve: 2024. 04. 09., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Betölti a célját, elég sok serepett van hozzá, de a műanyag akkuajtó és a csatlakozók egy év után eltörtek a kanyarban, pedig nem úgy bántam vele, mint a ****.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 30., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Egyre romló minőség, minden értelemben, 1 év után az ajtók kettétörtek a feszes szigetelés miatt, a vásárlás után másfél évvel széthullott az akkucsatlakozó. 9W-t cseréltem le erre, hiba volt, mert "továbbfejlesztették". Vásárlás legföljebb +3 év kiterjesztett garanciával!
Vízálló
1 év után szoftverhibák, idő elállítódás véletlenszerűen
az ajtók kíméletes használattal is törnek
a kamera képe folyamatosan romlik
az egyik akku szétdurrant, szerencsére nem a készülékben
az egyik akku csatlakozó egyszerűen kihullott a helyéről, pedig ritkán cseréltem akkut, és mindig megfelelően helyeztem be
ennyi pénzért hulladék
0 ×Jelentés
Antonín, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 10. 10., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Nagyon rossz minőségű termékfeldolgozás Megnézheti például a youtube értékeléseket https://youtu. be/Ug_x9swJRmA? si=ty6_zWWWdYzm-z_WK
A csatlakozók ajtaja megrepedt, a kamera azonnal visszatért.
0 ×Jelentés
Lukáš, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 09. 06., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Minőségi
Betölti a célokat
Nem akad el vagy melegszik fel, mint egy GoPro
Semmi
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 09. 06., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szeretem a szabadtéri tevékenységeket, és a Lamax W 9.1 nélkülözhetetlen számomra. Sokk- és vízálló, így bárhová magammal vihetem.
Évekkel később újra átélhetjük az élményt.
Szép kamera kialakítás
Eredeti tartalmakat készítek a YouTube és az Instagram számára.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 03., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
2022 szeptemberében vásároltam és csak 10 napig használtam a tengerparton, egy év után kivettem a fényképezőgépet a dobozból, hogy feltöltsem az akkumulátort, és azt találtam, hogy a fényképezőgép körüli műanyag több helyen megrepedt, és töredékek maradtak a kezemben, a következő alkalommal erő nélkül akartam eltávolítani az akkumulátort, és a műanyag ajtó is letört. Bár az ára érdekes, a kamera teljesen rossz minőségű műanyagokkal rendelkezik, és ez használhatatlanná teszi a kamerát.
Ára
teljesen rossz minőségű műanyag
0 ×Jelentés
Jaroslav, Kájovflag
Értékelve: 2023. 07. 23., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Az ünnepekre vettem. az első áztatás után meghalt. panaszra, csere történt. Ma, 10 hónap után kivettem a dobozból, és amikor levettem a fóliát, azt találtam, hogy a keret három helyen megrepedt. Egyébként a kerékpáros forgatás próbája. kép nem sok még 4K és hang mekomentuji. Még bekapcsolt zajcsökkentéssel is csak a szél hangját hallja vezetés közben. Összességében semmiképpen nem ajánlom a terméket.
nincs
gyenge képminőség
gyenge hangminőség
kidolgozás
0 ×Jelentés
Jan, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 06. 22., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
A fényképezőgépet egyszer használták a nyaraláson, majd megtisztították, és most a következő nyaraláshoz való ellenőrzéskor sérülést találtak a HDMI-borításon és az akkumulátoron. Mindkét bemenet nyitott max. Háromszor, és máris megrepedt. Számomra rossz minőségű anyag. Inkább egy másik fényképezőgépet szeretnék, ami tényleg tartós lesz.
nincs
0 ×Jelentés
Pavel, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2023. 06. 05., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Emberek, ne vegyék be. mert elkövettem a hibát, a kép "fizzes" minden felbontás beállításánál A wifi nem is működik kb. 3,5 méterről. a kapcsolat vége. tábla az útban. kapcsolat vége = használhatatlan fából készült mászófalon használtuk - még a harapást sem tudtuk beállítani. Ráadásul a kapcsolat elvesztése után a wifi pár perc után úgyis leáll. és nem lehet beállítani (a Lamax-cz hiábavaló támogatásával is felvettem a kapcsolatot). A kamera jelentős hordótorzítással rendelkezik. bár ki lehet kapcsolni - és sikeresen, de a stabilizációt nem lehet bekapcsolni. az egyik vagy a másik nincs lehetőség a látószög változtatására (azaz a cső csökkentésekor egy kicsit szűkül) nincs digitális zoomolási lehetőség - a chip állítólag 4K-s, de sem FullHD, sem HD nem tudja használni a kivágást. Nincs gyártói támogatás, felveszik a telefonodat - igen, ez nem megy. és nem fog működni, mert a firmware frissítés nem opció. ) Ennek a fényképezőgépnek a megvásárlása pontosan azt igazolja, hogy "a hülyeségért fizetsz". nem akartál 12 ezret fizetni egy fényképezőgépért. Most 16-ot fogsz csinálni.
Talán csak az ár. ami drágábbá teszi a jövőbeli fényképezőgépemet, ami egy másik márka lesz.
egy jó módja annak, hogy kidobjuk a pénzt
teljesen elégtelen képminőség számomra
egyáltalán nincs wifi hatótávolság. gyakorlatilag lehetetlen távvezérlés
a mellékelt illesztőprogrammal. tehát 50/50. nem lehet rá számítani.
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 36
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ