0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Lenco DIR-141WD

Termékkatalógus
Lenco DIR-141WD - Rádió

Vélemények: Lenco DIR-141WD

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lenco DIR-141WD témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lenco DIR-141WD termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lenco DIR-141WD megvásárlása után te is írsz értékelést.
62 390 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Jiří, Rakovnikflag
Értékelve: 2024. 05. 04., változat: Lenco DIR-141BK
Hitelesített vásárlás
Rádiónak vásárolták a konyhába. Első ránézésre magasabb az árcédula, de tényleg sok zenét veszel érte. A rádió analóg FM rádiót, DAB rádiót és internetes rádiót játszik. Az internetes rádiókban rengeteg állomás van, köztük cseh állomások is. Elmondható, hogy az internetes rádiók választéka olyan, hogy az antennát össze lehet hajtani, és egyáltalán nem kell FM + DAB-ot használni. Az állomáslogók még az analóg FM-állomások esetében is olvashatók. (természetesen a rádiónak aktív internet-hozzáféréssel kell rendelkeznie) A rádió a klasszikus AUX bemenetet vagy a Bluetoth AUX-ot is használhatja. Az UPnP / DLNA is képes, így ha van az otthoni hálózati meghajtón tárolt zenéje, csak le kell töltenie és lejátszania. Ebben a részben az internetes podcastok nagy adatbázisa is megtalálható. Amikor mindezt felfedezi, felismeri, hogy az ár megfelelő, és sajnálja, hogy valami ilyen felszereltségű készülék nem készül hifi vagy autórádió változatban.
0 ×Jelentés
Martin, Praha 6 - Dejviceflag
Értékelve: 2023. 10. 11., változat: Lenco DIR-141WD
Hitelesített vásárlás
Konyharádiónak használom. Az első nap után csak DAB rádió üzemmódban helyezték üzembe. Az internetes rádió funkciót még nem teszteltük.
A DAB-rádiót néhány perc alatt, a kézikönyv tanulmányozása nélkül üzembe helyezheti. A cseh utasításokat külön tartalmazza.
A távvezérlő segítségével könnyedén elmentheti kedvenc állomásait a preferenciái közé.
Egyértelmű és intuitív vezérlés. Meglepően jó sztereó hangzás
Kiváló minőségű és egyszerű távirányító
Ideális konyhai rádiónak. Az első öt előre beállított állomás egyszerű és gyors váltása a rádión található gombok segítségével.
Amikor bekapcsolja, megjegyzi a legutóbbi hangerőszintet.
A távirányítóhoz nem jár elem, de ez csak egy apró részlet.
A tárolt állomások váltása a DO segítségével lassú. Viszonylag hosszú késleltetés a gomb megnyomása és az állomásváltás között
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ