Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Levenhuk LabZZ T2

Termékkatalógus
Levenhuk LabZZ T2 - Teleszkóp

Vélemények: Levenhuk LabZZ T2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Levenhuk LabZZ T2 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Levenhuk LabZZ T2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Levenhuk LabZZ T2 megvásárlása után te is írsz értékelést.
28 490 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapest, XXI.flag
Értékelve: 2022. 02. 14., változat: Levenhuk LabZZ T2
Hitelesített vásárlás
A lencse annyira sötétít, hogy világos nappal sem ad tiszta képet a távcső. A legkisebb nagyítás mellet is élvezhetetlen a kép. Nagyobb nagyítás mellet meg gyakorlatilag alig látni valamit. Mármint nappal. Éjszaka amúgy se sokat, max a holdat. A barlow használata mellet szinte nem is ad képet. Ezen a szabadszemmel látható kosz sem segít ami a lencsén van. Maga az állvány egy az egyben kuka. Ha hozzá ér az ember a teleszkóphoz, vagy az állványhoz azonnal elmozdul. Javarészt nem lehet célre fókuszálni, mert maga a fókusz tekerő érintésekor elvándorol a távcső a célról. Mivel ez egy gyerek távcső az ember elvárná hogy egy gyerek is tudja használni, ha más nem hát szülői segítséggel, de nekem is gondot okozott a kezelése, nem hogy a gyerekemnek. Nagy csalódás volt, a kisfiamnak is, nekem is, és nem utolsó sorban kidobott pénz. Nem ajánlom senkinek megvételre, gyerekjátéknak sem felel meg.
nincs olyan
gyakorlatilag használhatatlan
bár olcsó teleszkóp de annyire rossz hogy egyenesen a kukába is dobhattam volna a pénzt
0 ×Jelentés
René, Ostravaflag
Értékelve: 2018. 05. 08., változat: Levenhuk LabZZ T2
Hitelesített vásárlás
Tisztességes, minőségi kivitelezés.
Gyenge zoom
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ