0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: Levenhuk Skyline Travel Sun 50

Termékkatalógus
Levenhuk Skyline Travel Sun 50 - Teleszkóp

Vélemények: Levenhuk Skyline Travel Sun 50

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Levenhuk Skyline Travel Sun 50 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Levenhuk Skyline Travel Sun 50 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Levenhuk Skyline Travel Sun 50 megvásárlása után te is írsz értékelést.
26 490 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Pelhřimovflag
Értékelve: 2023. 12. 19., változat: Levenhuk Skyline Travel Sun 50
Hitelesített vásárlás
elég jó anyag a szabadidős nézéshez. A lányom kapta ajándékba, jó egy teljes amatőrnek. Ne várjon semmilyen csodát, hogy a Holdnál többet lásson.
Semmi.
0 ×Jelentés
Petr, Kamenné Žehroviceflag
Értékelve: 2023. 04. 25., változat: Levenhuk Skyline Travel Sun 50
Hitelesített vásárlás
Arra számítottam, hogy nem lesz sok, csak egy olcsó távcsövet akartam az alapvető érintésekhez és teszteléshez - azzal a gondolattal, hogy később kapok egy jobb minőségű készüléket. De nem számítottam ekkora dologra, ez a vacak még alapszinten sem használható. Az optika egy gyermek műanyag távcsövére emlékeztetett, és az állvány meglehetősen nevetséges. A megadott 2,25 kg-os súly valószínűleg tartalmazza az állványt, a hátizsákot és valószínűleg a dobozt is - maga a távcső pehelykönnyű. Semmi sem illeszkedik egymáshoz, még az okulárfedelek sem ragadnak, és mindennek centiméterben mérhető távolsága van. Csak egy célra ajánlom: ha van valakid, és nagyon szeretnéd, hogy lemondjon minden távcsőről, és lehetőleg általában a csillagászatról, akkor ez a megfelelő ajándék. Azt hiszem, ez még a legnagyobb rajongót is elriasztja.
élettapasztalat
borzasztóan rossz minőségű optika
nem működő Barlow-lencse
borzasztóan instabil
nincs napszűrő
élesség csak egy kis rész a látómező közepén, a többi homályos és elmosódott
Nem tudom mire lehetne használni - de űrmegfigyelésre biztosan nem.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ