AP+ nový vizuál Shop roku

LG G5

Termékkatalógus
LG G5
Mobiltelefon 5,3 "IPS 1440x2560 processzor Qualcomm Snapdragon 820 64bit RAM 4 GB belső memória 32GB microSDXC akár 2 TB, kamera 16Mpx, A-GPS / GLONASS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, FM rádió, USB-C, akkumulátor 2800mAh, Android 6.0 (H850)
Kód:  LGE2050a2a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG G5

telefon funkciók

149,4 mm

le
LG G5

73,9 mm-es

le
LG G5

7,7 mm

Telefon súlya: 159 g

Úhlopříčka displeje

5,3 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2800 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

149,4 × 73,9 × 7,7 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

16 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya-nyílás

Váha

159 g

súly kézibeszélő

Cég zászlóshajója LG idén egy teljesen más élmény, mint a többi gyártó. Svým revolučním pojetím totiž sází na atraktivní modulární systém, jehož přednosti dále rozvíjí celý ekosystém nových produktů LG Friends. A bőrön, így lesz a lehetőséget, hogy felfedezzék a láthatatlan tulajdonságait. Többek között vitathatatlan előnyei közé tartozik a LG G5 135stupňový kamera, az Always-on kijelző és vonzó design 3D Arc Glass. Új szigetelt antenna láthatatlanul terveztünk a test a telefon és a levelek állni tiszta fém.

legfontosabb jellemzői

  • Egyelőre csak minden fém telefon cserélhető akkumulátor a világon
  • A moduláris rendszer azzal a lehetőséggel, érdekes kiterjesztések
  • High-end hardver processzor Qualcomm Snapdragon 820
  • Dual kamera optikai stabilizáció
  • Az a lehetőség, memóriakártya behelyezése akár 2 TB
  • USB-C lehetővé teszi a gyorsabb töltés és csatlakozó tartozékok

Bővítse LG G5, új funkciók

Moduláris felépítés korábban próbált több gyártó, de csak egy továbbfejlesztett változata LG vámtarifaszám kezébe végfelhasználók számára.Az egész alsó része LG G5 húzza ki, majd cserélje ki a cserélhető alkatrészek. Most, a gyártó bevezette számos vonzó modulok és egymás mellett minden bizonnyal hamarosan.

Nagy attrakció lesz a bővítés a mobil szerelmeseinek fényképezés. LG CAM Plus után csúszott a telefon létrehoz egy kényelmes fogást tartja a telefont a szélesség és hozzáteszi fontos szabályozásokat, beleértve a kerék nagyítás a kép, és az exponáló gombot a felvétel elindításához. Ebben a konfigurációban, akkor veszel egy sokkal jobb és jobb felvételek. A modul is fel van szerelve egy elem, amely növeli a teljes kapacitás LG G5 a lenyűgöző 4000 mAh.

Rajongók a minőségi zenei termelés ismét fellebbezni LG Hi-Fi Plus, melyet közösen kifejlesztett B & O PLAY. Ez a modul biztosítja a 32 bites D / A konverter egy elegáns skandináv design. Kiváló hangminőség ezután élvezhető keresztül csatlakoztatott fülhallgatót vagy hangszórót.

A kijelző, amely folyamatosan mutatja értesítések

LG Display modell G5 elfoglalja az első oldalon a fedőlemez enyhén lekerekített a régiójukban, így tökéletes összeköttetést a környező régióban. IPS technológia qHD felbontású gyakorlatilag a lehető legjobb kombináció, amely szintén megszépült jellemzői Always-on. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség a megvilágítja a kijelzőt, hogy meghatározza az idő vagy az elmulasztott eseményeket. Ez az aktív kijelző takarít meg hozzá egy csomó értékes időt.

szélesvásznú fotó

Egy érdekes funkció a két kamera.Két lencse ülnek egymás mellett szépen a telefon hátulján (nem számítva az első érzékelő Szelfik). Egy felbontása 16 megapixel, a másik 8 megapixel. A nagyobb felbontású szabvány a hangsúly, a második, széles látószögű felvétel. A kapcsolás gyors ikonok segítségével a kijelzőn. Szerint a korai jelentések, hogy ez működik, és széles köre minden bizonnyal egyik kirakat ehhez az eszközhöz. LG kimondja, hogy befogadja elkötelezettség szektor 135 fokos.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG G5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG G5 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG G5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG G5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG G5.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ