0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: LG GBB72MBUBN

Termékkatalógus
LG GBB72MBUBN - Hűtőszekrény

Vélemények: LG GBB72MBUBN

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LG GBB72MBUBN témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LG GBB72MBUBN termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LG GBB72MBUBN megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Zdeněk, Prahaflag
Értékelve: 2023. 08. 17., változat: LG GBB72MBUBN
Hitelesített vásárlás
Megjelenés, méret, funkció csak nagyszerű, ajánlom.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 18., változat: LG GBB72MBUBN
Hitelesített vásárlás
kiváló hűtési és fagyasztási teljesítmény, expressz hűtési és expressz fagyasztási funkciók nagyon gyorsan lehűtik/fagyasztják az ételt a kívánt hőmérsékletre
személyre szabható funkcionális polcok, a zöldségek tovább elállnak, mint a hűtőszekrényben, ahol nincsenek polcok.
A hűtőszekrény belseje ésszerűen elrendezett, a hűtőszekrény belső terének beállításának lehetőségével, a tér már a gyártáskor nagyon jól felosztott.
a célhőmérséklet elérésekor a kompresszor alig hallható.
intelligens alkalmazás, ahol beállíthatja a hűtő- és fagyasztórekeszek hőmérsékletét, valamint be- és kikapcsolhatja az expressz hűtést/fagyasztást.
a hűtőszekrény kerekeken áll, így a dobozból való kihelyezése és mozgatása nagyon egyszerű.
kellően tágas polcok a fagyasztóban, valamint a (gyártó által a használati utasításban megadott) lehetőség, hogy ha nagy mennyiségű élelmiszert kell tárolni, a polcokat ki lehet húzni a fagyasztóból, és az élelmiszereket egymásra lehet halmozni.
ez idáig semelyik
0 ×Jelentés
Petr, Postřižínflag
Értékelve: 2023. 03. 25., változat: LG GBB72MBUBN
Hitelesített vásárlás
Csak csatlakoztassa, és már működik is, semmit sem kell beállítani. Arra számítottam, hogy csendesebb lesz.
WIFI kapcsolat a telefonhoz
Figyelmeztetés a hosszan nyitott ajtó jelzése nélkül
Alacsony villamosenergia-fogyasztás
Zajos
0 ×Jelentés
Patrik, Orlová 4flag
Értékelve: 2022. 10. 20., változat: LG GBB72MBUBN
Hitelesített vásárlás
Mindig elégedett vagyok az LG termékeivel (okostelefon, mosógép, TV, korábbi amerikai hűtőszekrény). Sokáig az LG kombinált hűtőszekrénye és a dél-koreai "S" versenytárs között döntöttem, amikor a két márkájú hűtőszekrény személyes megtekintése után egyértelműen ismét az LG márka mellett döntöttem a kivitelezés és a terméktervezés minősége miatt. Ez a modell rendelkezik mindazokkal a funkciókkal, amelyekkel egy minőségi hűtőszekrénynek ma rendelkeznie kell - Fresh Balancer és Fresh Converter fiók, NoFrost technológia, 0 zóna, nyitott ajtó riasztás, antibakteriális tömítés, gyorshűtés/fagyasztás funkció, nyaralás üzemmód. A hűtőrész belső hátlapjai rozsdamentes acélból készültek a könnyű karbantartás érdekében, és több szegmensekre osztott nyílással rendelkeznek, hogy a hűtőfolyadék jobban áramolhasson a hűtőszekrényben. Az elsődleges funkciók közé tartozik a WiFi-kapcsolat és a hűtőszekrény távoli vezérlésének lehetősége az LG Thinq alkalmazáson keresztül, ahol csökkentheti/emelheti a hűtőszekrény/fagyasztó hőmérsékletét, bekapcsolhatja a szuperhűtést/fagyasztást. Hiba esetén értesítést kell kapnia a mobiltelefonján a hiba megjelölésével. Az LG Thinq alkalmazás kompatibilis az iOS (Apple) és az Android rendszerrel. A hűtő/fagyasztó rekesz ajtaja matt felületű, hogy elkerülhetők legyenek az ujjlenyomatok. A hűtőszekrény külső, világos kijelzővel rendelkezik. A hűtőszekrény hátsó része le van takarva, és a fémrács/rácsok nem láthatók. Amikor a motor be van kapcsolva - a hűtőszekrény egy kicsit zajosabb (hallani lehet, ha a hűtőszekrény mellett állsz/ülsz), egyébként nagyon csendes. A hűtőszekrény általános benyomása a luxus benyomását kelti.
design
a kivitelezés és az anyagok minősége
intelligens funkciók - WiFi kapcsolat (iOS és Android támogatás) LG Thinq
összecsukható polc, Fresh Balancer és Fresh Converter fiók, NoFrost technológia, 0 zóna, nyitott ajtó riasztás, antibakteriális tömítés, gyorshűtés/fagyasztás funkció, nyaralás üzemmód.
a hűtőszekrény hátulja le van takarva (nem látszik a fémrács/rácsok) - az Alza és az LG fotója nem felel meg a valóságnak
tiszta külső kijelző
Hőmérsékletbeállítások a hűtőszekrényhez (1-7°C) és a fagyasztóhoz (-15-23°C)
a hűtő/fagyasztó rekesz ajtaja matt felületű, hogy az ujjlenyomatok ne maradjanak rajta.
kissé zajosabb, amikor a motor be van kapcsolva (ha a hűtőszekrény mellett ül/áll). De én ezt normális tulajdonságnak tartom
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ