Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Lowepro Flipside Trek BP 250 AW

Termékkatalógus
Lowepro Flipside Trek BP 250 AW - Fotós hátizsák

Vélemények: Lowepro Flipside Trek BP 250 AW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lowepro Flipside Trek BP 250 AW témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lowepro Flipside Trek BP 250 AW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lowepro Flipside Trek BP 250 AW megvásárlása után te is írsz értékelést.
62 890 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Jan, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2024. 02. 29., változat: Lowepro Flipside Trek BP 350 AW Grey
Hitelesített vásárlás
nagyon változó térelrendezés a fotófelszerelések számára
a fotófelszerelés rekeszét záró cipzárak gyönyörűen kezelhetők egy kézzel, és nagyon jó, hogy erre támaszkodhatok.
az esőkabát zsebébe tehetsz néhány extra apróságot (az apróságok valódi apróságokat jelentenek (kulcsok, kis mobiltelefon stb. )
nagyszerűen kopik
elülső cipzáras zseb, ill. alsó fele gyakorlatilag egy fekete lyuk, mert a hozzáférés csak "érintéssel" lehetséges, de tényleg csak apró dolgoknak van hely, így azokat érintéssel lehet azonosítani.
az oldalsó zsebek nagyon szűkek, és a felső rögzítő fogantyú elég magasan van, így például egy 0,7-es palack a rögzíthetetlenség határán van stb. Egy mini állvány is megteszi, és valószínűleg ez az elsődleges célja ennek a zsebnek.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ