Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Lucaffé PODS Pulcinella

Termékkatalógus
Lucaffé PODS Pulcinella - E.S.E. pod

Vélemények: Lucaffé PODS Pulcinella

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lucaffé PODS Pulcinella témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lucaffé PODS Pulcinella termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lucaffé PODS Pulcinella megvásárlása után te is írsz értékelést.
15 390 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Roman, Trenčínflag
Értékelve: 2022. 04. 28., változat: Lucaffé PODS Pulcinella
Hitelesített vásárlás
kiváló kávé, több fajtát is kipróbáltam és lecaff óta minden rendben. Konkrétan ez, extra koffein tartalom, édes íz, csipetnyi csokoládéval, erős aroma
A kávé leírása teljesen rossz, egyáltalán nem 100% Arabica, hanem különleges, ritka kávéfafajták, mint az Arabica és a Robusta 50/50% arányú kombinációjából készült, és ez adja kiváló tulajdonságait.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ