Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Mancs őrjárat Megemelkedő funkcionális jármű Marshal

Termékkatalógus
Mancs őrjárat Megemelkedő funkcionális jármű Marshal - Játék autó

Vélemények: Mancs őrjárat Megemelkedő funkcionális jármű Marshal

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Mancs őrjárat Megemelkedő funkcionális jármű Marshal témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Mancs őrjárat Megemelkedő funkcionális jármű Marshal termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Mancs őrjárat Megemelkedő funkcionális jármű Marshal megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 02., változat: Mancs őrjárat Megemelkedő funkcionális jármű Marshal
Hitelesített vásárlás
Felvettük az árut, majd a fiú 6 nap alatt ajándékba kapta a teljes csalódást a fiútól, hogy az autó törött, tényleg nem is gondolnánk, hogy ellenőrizze az autó minden részletét, mint csomagolt árut, kíváncsiak vagyunk, hogyan fog kiderülni az igénylés.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ