AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz

Termékkatalógus
MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz - pH teszter

Vélemények: MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Praha 6flag
Értékelve: 2019. 04. 11., változat: MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz
Hitelesített vásárlás
Nem tudom.
míg a más beszállítóktól (márkáktól) származó tesztelők ugyanazt a helyes pH-értéket mutatják, a Marimex ugyanarra a vízmintára magas értéket mutat (lila szín, amely teljesen kívül esik a tesztelő tartományán) Amikor megkérdeztem a Marimexet, azt mondták, hogy a más márkájú tesztelők rossz értéket mutatnak, ev. ellenőriznem kell-e a megvásárolt pH-tabletták lejárati idejét, vagy elégedetlenség esetén panaszt kell tennem az Alza-nál. elpazarolt pénz.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ