Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: Maxxo TR04 HI-Fi tuner

Termékkatalógus
Maxxo TR04 HI-Fi tuner - Tuner

Vélemények: Maxxo TR04 HI-Fi tuner

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Maxxo TR04 HI-Fi tuner témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Maxxo TR04 HI-Fi tuner termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Maxxo TR04 HI-Fi tuner megvásárlása után te is írsz értékelést.
67 190 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Temelínflag
Értékelve: 2024. 03. 24., változat: Maxxo TR04 HI-Fi tuner
Hitelesített vásárlás
Túlszárnyalta az elvárásaimat, és teljesen elégedett vagyok vele. Kiegészítő komponensként gyönyörűen illeszkedik a hifi berendezésbe.
0 ×Jelentés
Petr, Litvínov 8flag
Értékelve: 2024. 03. 14., változat: Maxxo TR04 HI-Fi tuner
Hitelesített vásárlás
Azért vettem meg a rádiót, mert a társasházamban gyakorlatilag egyetlen állomást sem fogok. Mérete és megjelenése kiegészíti a fekete Denon recieveremet. Sajnos van néhány dolog, amit kritizálnom kell ezzel a rádióval kapcsolatban: Kijelző: a méret egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy a rádiót a kanapéról vezérelje vagy állítsa be - nincs semmi, hogy lássa az USB-lejátszót: A három pendrive-om még a FAT32 formátumra történő formázás után sem volt hajlandó működni, csak azután, hogy az olvasón keresztül csatlakoztatott SD-kártya elkezdett működni. Egyébként támogatja a mappákat, lejátssza a Flac fájlokat is. Minimális ID tg támogatás - csak a zeneszám nevét, a frekvenciát és a bitrátát mutatja. Image, előadóművész stb. egyszerűen már nem képes erre. Wi-fi: mivel a routerem 20 cm-re van a rádió mellett, volt néhány kiesés, ezért választottam a vezetékes (RJ45) kapcsolatot. Megjegyzem, hogy a telefonom még a pincében is csatlakoztatva marad (2. egy lakótömb emeletén). Internetes rádiók tárolt állomásai: Sajnos, bár azt írják, hogy a kedvencek között felfelé és lefelé görgethet, ezt csak olyan FM-állomások esetében teheti meg, amelyek még nem szerepelnek a kedvencek között. Az elmentett, internetes rádiók esetében csak egy másik kategóriába léphet, amelyet létrehozhat vagy előbeállításként használhat, vagy törölheti az állomást. Egyébként általában elégedett vagyok, az optikai kimenet nagyszerű,. Az FM és DAB rádiók számomra kiestek, még az erkélyen lévő antenna sem segített sokat. Hacsak nem lenne jövedelmi problémám a recieveremmel, soha nem vennék ilyet.
Megjelenés, méret
Kiegészíti a vevőt, ahol nem fogok semmilyen állomást (előregyártott)
Internetes rádiók - sok cseh és világrádió
Digitális (optikai) kimenet
USB - mappatámogatás, lejátszás. flac
Kis kijelző
USB lejátszó
Wi-fi
A tárolt internetes rádiók szervezése
0 ×Jelentés
Petr, Nové Sedloflag
Értékelve: 2024. 02. 21., változat: Maxxo TR04 HI-Fi tuner
Hitelesített vásárlás
Minden tökéletes rendben van.
0 ×Jelentés
Jiří, Hrádek nad Nisouflag
Értékelve: 2024. 02. 12., változat: Maxxo TR04 HI-Fi tuner
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Elsőre gond nélkül működik, mindenképpen ajánlom. A toronyban egy használaton kívüli alkatrész helyébe lépett.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ