AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: MIDEA MDRB521MGB02

Termékkatalógus
MIDEA MDRB521MGB02 - Hűtőszekrény

Vélemények: MIDEA MDRB521MGB02

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MIDEA MDRB521MGB02 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MIDEA MDRB521MGB02 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MIDEA MDRB521MGB02 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Martin, Opavaflag
Értékelve: 2023. 06. 22., változat: MIDEA MDRB521MGB02
Hitelesített vásárlás
A hűtő csendes
a megjelenés, hogy az elülső oldalon szép oldala rosszabb, de nem bánom, hogy süllyesztett
teljes fagymentes
tágas
semmi
0 ×Jelentés
Michal, Praha 6flag
Értékelve: 2022. 12. 19., változat: MIDEA MDRB521MGB02
Hitelesített vásárlás
A hűtőszekrény szuper csendes, a 35 dB olyan szint, amit nem veszel észre + nincs jelentős változás a zajban (ez nem az átlagos 35 dB) - megerősítem "különösen nagyra értékelem, ha van egy összekapcsolt konyha és nappali".
tágas
A LED-ek több helyen vannak, így jól megvilágítottak.
a rugalmas rekesz a fagyasztóban nagyszerű ötlet, és jól jöhet.
Meghűl, megfagy, mint egy úriember. Egy 20 éves Indesite-hoz képest ez egy kincs: )
a hátrányokat vegyük kozmetikai hibáknak - többet is felsoroltam, tudassam, hogy mit nem tudtam, amikor megvettem, de ha ma vennék egy hűtőt, újra megvenném!
"A műszaki specifikációk előzetes értesítés nélkül változhatnak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. " - ezt a kifejezést valószínűleg nem nagyon fogod észrevenni, amíg nem keresgélsz a fagyasztóban egy divatos jégkrém polcán: ) Ez nem olyan dolog, ami egy nem/nem döntés, de lefagy.
a 35 dB-es zajszint igazán nagyszerű! de azt senki nem fogja megmondani (beleírni a leírásba), hogy a hűtőszekrény minden egyes alkalommal, amikor kinyitod, csipogni fog. Valószínűleg pozitív hatással lesz a súlyomra, de elfogadnám a lehetőséget, hogy magam döntsek.
igaz, hogy az oldalfal színe és anyaga más, mint az elülső - ami olcsónak tűnhet, én az oldalfalat mágneses táblának használom. szóval nem érdekel, de érdemes megemlíteni, ha érdekel.
a matricákat ragasztó férfinak (tel. külföldi szolgáltatások számai) a kezemet törném - a matricát nem lehet eltávolítani, és még ha meg is nedvesítjük, vegyszerrel kezeljük és fáradságosan lehúzzuk, akkor is marad egy csúnya, zsíros folt. szóval meg sem kellett volna próbálnom
egy kicsit több polcváltozékonyságot szeretnék, nincs sok lehetőség a hűtőszekrényben való elrendezésre.
0 ×Jelentés
Kateřina, Orlová 4flag
Értékelve: 2022. 12. 17., változat: MIDEA MDRB521MGB02
Hitelesített vásárlás
csendes
egyszerű
könnyen kezelhető
Luxus
0 ×Jelentés
Igor, Zlínflag
Értékelve: 2022. 12. 14., változat: MIDEA MDRB521MGB02
Hitelesített vásárlás
A hűtőszekrény ajtaja félig fényes rozsdamentes acélból készült, az oldalfalak pedig szürkék - lásd a mellékelt fényképet. A szürke oldalak miatt a hűtőszekrény olcsónak tűnik, és önmagában is csúnya. Véleményem szerint az eladó fotói félrevezetőek, azonban az Alza munkatársa közölte velem, hogy azok csak illusztrációk, és megadta a Midea szerviz elérhetőségét, akivel bármilyen panaszt meg kell oldanom. Csalódott vagyok mind a hűtőszekrény megjelenése, mind az Alza megközelítése miatt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ