Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: MIDEA MDRU333FZE02

Termékkatalógus
MIDEA MDRU333FZE02 - Fagyasztószekrény

Vélemények: MIDEA MDRU333FZE02

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MIDEA MDRU333FZE02 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MIDEA MDRU333FZE02 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MIDEA MDRU333FZE02 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Roman, Zdiceflag
Értékelve: 2022. 12. 05., változat: MIDEA MDRU333FZE02
Hitelesített vásárlás
A terméket fagyasztóként használjuk, a hűtőszekrényt nem váltottuk ki. Viszonylag csendes működés.
Zökkenőmentes és gyors üzembe helyezés, világos kézikönyv.
Eddig minden probléma nélkül működött,
0 ×Jelentés
Petr, Dolní Radechováflag
Értékelve: 2022. 11. 29., változat: MIDEA MDRU333FZE02
Hitelesített vásárlás
Nagyon elégedett vagyok a fagyasztóval, és ajánlom másoknak is: -)
kiváló hűtő és fagyasztó kombinációja (2 az 1-ben)
nagyon szép rozsdamentes acél megjelenés
viszonylag csendes
gazdaságos berendezések
semelyik
0 ×Jelentés
Martin, Kolínflag
Értékelve: 2022. 08. 01., változat: MIDEA MDRU333FZE02
Hitelesített vásárlás
A pultos és a fiókos fagyasztó között döntöttünk. Az áttekinthetőség kedvéért fiókot választottunk. Volt egy számlálónk, és még mindig turkál. Az árat, az energiahatékonyságot, a méretet és a megjelenést figyelembe véve a Midea nyert. Nem ismertem a márkát, de tekintve, hogy ez egy jól ismert kínai klímagyártó, feltételezem, hogy bírják a fagyasztót. Meglepett a dizájn minősége és talán még olyan részletek is, mint a fagyasztómotor hátulján lévő kondenzvízcsövek gumivégei. A nyitást tolófogantyú oldja meg, így akár kislányunk is könnyedén kinyitja a fagyasztót. A két felső fiók teljesen kivehető, így nagyobb húsdarab is elfér. A zaj normális, amikor lefagy, kicsit zajosabb, mint a Samsung hűtővel ellátott fagyasztó. Különben nem sokat tudsz róla. Nem próbáltunk hűtő üzemmódra váltani, de jó előnynek tartom, ha már nincs szükség fagyasztóra. Mind a fogantyú, mind a nyílás kényelmesen átfordítható a másik oldalra. Elöl két állítható kerék, hátul pedig mozgatható kerekek találhatók, így nem szakad el a linó. Az egyetlen dolog, ami zavar, az az ajtó elején található kijelző. A régebbi Samsung hűtőnknél már a kábelköteget kellett javítgatnom, mert a gyakori nyitástól elkopnak és akkor nem világít a kijelző. Mideával vékonyabb a köteg, így talán kibírja a fa. A legfontosabb, hogy ne menj el naponta 20-szor a fagyasztóhoz. Az összkép nagyszerű.
Szép megjelenés, praktikum, fogyasztás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ