Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Motorola Moto G50 5G szürke

Termékkatalógus
Motorola Moto G50 5G szürke - Mobiltelefon

Vélemények: Motorola Moto G50 5G szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Motorola Moto G50 5G szürke témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Motorola Moto G50 5G szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Motorola Moto G50 5G szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 08. 11., változat: Motorola Moto G50 5G szürke
Hitelesített vásárlás
A telefon neve félrevezető. A Motorola ebből az eszközből 2 verziót adott ki: Moto G50 és Moto G50 5G. Bár mindkét verzió támogatja az 5G-t, a Moto G50 5G eltérő, sokkal jobb specifikációkkal, ugyanakkor magasabb árral rendelkezik. Ez a modell Moto G50 és nem Moto G50 5G.
Hosszú akkumulátor üzemidő
Tiszta android
Néha összeomlik (főleg, ha akkumulátorkímélő módból váltunk)
Néha a kijelző megőrül, véletlenszerű érintések jelennek meg. A képernyő ki- és bekapcsolása megoldja.
Néha a „négyzet” gomb a nyitott alkalmazások megjelenítésére leáll. Az eszköz újraindítása megoldja.
A fényképezőgép nem képes megfelelően rögzíteni az erős vörös színeket.
Nincs iránytűje
0 ×Jelentés
Jakub, Milínflag
Értékelve: 2022. 06. 16., változat: Motorola Moto G50 5G szürke
Hitelesített vásárlás
A Motorola egyre több olcsó modellel árasztja el a piacot, és ez a nagyon szolid középosztály teljesen elveszett. A többi márkás versenytársnál olcsóbb, és első pillantásra csak 720p-s kijelzőjével elriasztó G50 a biztonság és az egyszerűség megtestesítője. A Moto G6 vagy Moto G4 ellen enyhe növekedést és változásokat tapasztaltam a telepített szoftverekben (elveszett a Facebook és a Linkedin, hála Istennek), hozzáadtam egy rosszul lefordított oktatóanyagot a moto gesztusokhoz, és a Motorola mostantól részt vesz a Lenovo ökoszisztémában a vállalatok számára (a ThinkShield logó jelenik meg a régi „ Hello, Moto! „boot animáció). Az operációs rendszer hiányosságai vagy előnyei egyébként pusztán az Android 10-nek köszönhetők, amit a Motorola (Lenovo) semmilyen módon nem manipulált. Úgy tűnik, hogy a rendszerbetöltő le van zárva a ThinkShield védelme érdekében. A kijelző felbontása meglepően jól el van rejtve és csak alaposabban szemlélve, vagy közvetlen összehasonlításkor látszik a kisebb finomsága, másrészt viszont kellően áttekinthető és ennek köszönhetően az akkumulátor élettartama is igazán jó. A telefon megbízhatóan kibír egy napot, egyszerűbb használat nélkül akár két napot is. Az akku nem is tölt lassan, hiszen a Motorola már csak 10W-os töltőt ad a G6-hoz (és a G6 Playhez), ami 15W volt, két óra nagyjából a felső határ. A fényképezőgép minősége a Moto G6-éhoz mérhető, további két objektív panorámára és egyéb effektusokra is került, de ezek nem nagyon befolyásolják a fotók minőségét. A fotók nem első osztályúak, de a Motorola esetében sosem voltak azok. Ez pedig szerintem hátránya és hátránya a Moto G50-nek, nagyon jó áron egy nagyon átlagos telefon, ami nem szenved komolyabb gyengeséget, de az árát és az 5G-t leszámítva nem tűnik ki belőle. a verseny, legalábbis nem papíron. Gyakorlati szempontból a Motorola telefonok jobban bírják a figyelmetlen kezelést, mint a versenytársak, a szoftverfrissítések lassabbak a megszokottnál, de így is garantáltan, a szinte tiszta szoftverek két-három év használat után sem lassítanak, nem is zavarnak. Hogy a ThinkShield milyen hatással lesz, az majd kiderül.
90 Hz-es kijelző
Ár/teljesítmény
Tiszta Android
Az egyik legolcsóbb 5G telefon a piacon
Memóriakártya nyílás
Megfelelő kamera
A tok a csomagban
Elegendő maximális kijelző fényerő
Az akkumulátor üzemideje
Viszonylag nagy ellenállás az eséssel és nedvességgel szemben
Moto gesztusok, amelyek nem változtak a Moto X óta.
NFC
Csak 720p kijelző
Nem dualSIM
Az adapter csak 10 W, nem 15 W, mint a motorok utolsó generációjában
Néhány színváltozat
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ