Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Motorola ThinkPhone 8 GB/256 GB fekete

Termékkatalógus
Motorola ThinkPhone 8 GB/256 GB fekete - Mobiltelefon

Vélemények: Motorola ThinkPhone 8 GB/256 GB fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Motorola ThinkPhone 8 GB/256 GB fekete témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Motorola ThinkPhone 8 GB/256 GB fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Motorola ThinkPhone 8 GB/256 GB fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ondřej Valenta, Ostravaflag
Értékelve: 2024. 03. 27., változat: Motorola ThinkPhone 8 GB/256 GB fekete
Hitelesített vásárlás
Kettő van belőlük, mint munkahelyi telefonok körülbelül 9 hónapja, és eddig azt kell mondanom, hogy gyönyörűen működnek. Friss, gyors, sima kijelző, szinte nulla bloatware, 9 hónapja nem lassult le, és még mindig olyan, mint új korában. A töltő igazán erős, mint egy traktor, és huszonhárom perc alatt képes feltölteni a mobilt. A Motorola gesztusai plusz-mínuszban vannak, nem mondhatom, hogy minden természetesnek vagy praktikusnak tűnik. Tipikus példa: a Seznam ingatlangalériájában található fényképek böngészése a balra/jobbra csúsztatással. Balra mozogva a Motorola balra irányuló gesztusát gyakran elkapja, és ez visszafelé történő mozgást jelent, és így visszakerül az összes tulajdonság listájához. Ráadásul elég vékony, és borzasztóan vékonyak a szélei, így viszonylag gyakran előfordul, hogy a tenyérrel nyomunk valamit a kijelzőn. De ez a trend a mobiltelefonoknál.
mint munkamobil teljesen kielégítő
gyors, friss, tartós és sima kijelző
minimális bosszantó szoftver
Ajánlom, hogy hova megyek
meglehetősen vékony és vékony szélekkel
0 ×Jelentés
Josef, Mladá Boleslav 2flag
Értékelve: 2023. 06. 23., változat: Motorola ThinkPhone 8 GB/256 GB fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Jó telefon, de a HW felszereltség miatt a 24 ezres ára sajnos túl ambiciózus. Ha 5 ezerrel olcsóbb lenne, verhetetlen termék lenne. Ezt még az Alza által felajánlott ingyenes havi Telly TV előfizetés sem pótolja.
Tartós telefon
Megfelelő teljesítmény
A telefon ára tartalmazza az MS Office szolgáltatást
Hagyományos Motorola gesztusok
3 évnyi frissítés és 4 évnyi biztonsági javítás ígért támogatása
A tavalyi chipkészlet
Egy kamera viszonylag magas F 1.8-as F 1.8-as értékkel, amikor a Motorola manapság már F 1.4-es értéket is tud.
Az árhoz képest csak 256 GB tárhely
Nincs SD-kártya foglalat
Néhányan hiányolhatják a 3,5 mm-es csatlakozót a fejhallgatóhoz
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 06., változat: Motorola ThinkPhone 8 GB/256 GB fekete
Hitelesített vásárlás
Én így fogalmaznék. Volt egy Motorola Edge 30 Ultra készülékem, de valahogy nem illett a kezembe. Egyébként elégedett voltam, de amikor megjelent a Thinkphone, a vízállóság csábított. Sokat járok, és ez az, amit a Motorolánál hiányoltam. Egyébként klasszikus - a tiszta android villámgyors, az akkumulátor élettartama normál használat mellett majdnem két nap. Töltés körülbelül fél óra alatt, egyébként vezeték nélküli. A telefon egyáltalán nem melegszik fel. kellemes tapintású hátoldal - nagyon tartós kompozit. Ami a kamerákat illeti, ez ugyanaz a beállítás, mint a Motorola edge 30 fusion. Számomra rendben van, sőt, azt mondanám, hogy bizonyos pillanatokban jobban lő, mint az Ultra. De a fotók már "készebbek", játszani akar vele. Számomra egy nagyszerű gép, amellyel nagyon elégedett vagyok. Meg kell említenem a számítógéphez és a biztonsághoz való kapcsolódást is. Szeretem és gyakran használom utazásaim során. A Motorola valóban ezt tette.
rendszer sebessége
vízállóság
tökéletesen illeszkedik a kézbe
rendszerbiztonság
kamerák
gyorstöltés, akkumulátor élettartama
nagyszerű kapcsolat a számítógéphez
Semmi sem jut eszembe a telefonban.
talán csak a kiegészítők hiánya
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ