Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: MSI Cyborg 15 A12VE

Termékkatalógus
MSI Cyborg 15 A12VE - Gamer laptop

Vélemények: MSI Cyborg 15 A12VE

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MSI Cyborg 15 A12VE témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MSI Cyborg 15 A12VE termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MSI Cyborg 15 A12VE megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Kecskemétflag
Értékelve: 2023. 12. 10., változat: MSI Cyborg 15 A12VE
Hitelesített vásárlás
Megbízható, strapabíró jószág. Nagyon stabil a működése. Az MSI támogatás, szoftver ellátás nagyon jó. Hangszórója jól szól, jó a hangereje. 1080P-ben jól hasít, jól viszi a játékokat.
Egyetlen egy darab csatlakozó sincs a gép hátuljában. Ha használom a jobb oldali USB, USB C és HDMI csatlakozókat, akkor a külső egérnek útban vannak a kábelek. Az akkumulátor nem kivehető. A műanyag ház olcsó hatást kelt. Komolyabb GPU igényes játékok/alkalmazásoknál a ventilátor hangja zavaróan hangos. Ezt egy laptop hűtőpaddal oldottam meg. Nagyon jó lenne hozzá egy használható dokkoló.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ