Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit

Termékkatalógus
MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit - Kempingfőző

Vélemények: MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit megvásárlása után te is írsz értékelést.
56 690 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Maroš, Michalovceflag
Értékelve: 2021. 12. 17., változat: MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit
Hitelesített vásárlás
Megrendeltem ezt a készletet, kicsomagoláskor kiderült, hogy hiányzik a fedél, ezért azonnal reklamáltam, visszaküldtem, és ahelyett, hogy a teljes csomagot küldték volna vissza, visszafizették a pénzem - jóváírás /az áru raktáron volt/. Így az eredmény az lett, hogy én fizettem ki magamnak a postaköltséget, visszaküldtem a csomagot, és nincs meg az áru. Ezúttal csalódás és rossz tapasztalat az alza.sk-val: -)
Nincs nálam az áru
a csomagolást edényfedél nélkül kaptam meg
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ