Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: NAVITEL RC3 PRO (három kamera)

Termékkatalógus
NAVITEL RC3 PRO (három kamera) - Autós kamera

Vélemények: NAVITEL RC3 PRO (három kamera)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NAVITEL RC3 PRO (három kamera) témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NAVITEL RC3 PRO (három kamera) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NAVITEL RC3 PRO (három kamera) megvásárlása után te is írsz értékelést.
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Liberecflag
Értékelve: 2024. 04. 12., változat: NAVITEL RC3 PRO (három kamera)
Hitelesített vásárlás
Február óta megvan a kamera, csak azért tartom meg, mert már kábelek vannak kifeszítve az autómra. A fényképezőgép körülbelül 10 perc elteltével nagyon felforrósodik. Valószínűleg alumíniumtestet használ hűtőbordaként. Még így is túl magasnak tűnik számomra a kamera hőmérséklete. A felvétel nem olyan jó, mint amilyet az ember elvárna ezen az áron. A belső kamera nem tudja eldönteni, hogy éjszakai vagy normál felvételi módot használjon, és néhány másodpercenként váltogat. Az eddigi legnagyobb hátránya a (látszólag teljesen hiányzó) akkumulátor/kondenzátor. A gyújtás kikapcsolásakor a kamera azonnal kikapcsol (hard), és nem menti el az utolsó felvételt. Egy olyan tápegység nélkül (amelyet természetesen meg kell vásárolni kb. 900 CZK-ért), amely a kamerát közvetlenül a biztosítékokról táplálja, nagyon korlátozottak a lehetőségei. És a kamera túlmelegedése miatt nem is merném állandóan bekötve hagyni. Ha vissza tudnám adni a tolatókamerához elvágott kábellel rendelkező kamerát, azonnal megtenném. Javaslom, hogy messzemenően kerülje el. Másodszorra nem fogadnám el ingyen.
Három kamerából álló készlet (elülső, hátsó és belső)
keskeny, a visszapillantó tükör fölé illeszkedik, nem akadályozza a kilátást
Túlmelegedés (még nem történt meg)
A gyújtás kikapcsolásakor a készülék azonnal kikapcsol (nem menti el az utolsó rekordot).
Az alkalmazás csatlakoztatása lassú
Lassú fájlbetöltés (az alkalmazásban és közvetlenül a kártyáról - vettem egy microSD U3-at, nem segített)
0 ×Jelentés
Diana, Praha 5flag
Értékelve: 2023. 10. 08., változat: NAVITEL RC3 PRO (három kamera)
Hitelesített vásárlás
nem található
túl forró 2 óra után. lovagol
az érzékelő nem reagál
Navitel app nem működik
0 ×Jelentés
Zdeněk, Praha 5 - Radotínflag
Értékelve: 2023. 05. 08., változat: NAVITEL RC3 PRO (három kamera)
Hitelesített vásárlás
Melegszik, parkolási üzemmód csak setobox-szal, ami nem eladó.
3 kamera
Nem tudom bekapcsolni a mögöttem lévő terület követését, mindig bekapcsolja a sebességet, még akkor is, ha ki van kapcsolva.
0 ×Jelentés
Roman, Praha2 Czechflag
Értékelve: 2022. 10. 19., változat: NAVITEL RC3 PRO (három kamera)
Hitelesített vásárlás
Borzasztóan lassú videó átvitel a kameráról a mobilra (iPhone), wifi kapcsolatot használ.
a belső kamerát nem tudja oldalra fordítani, hogy a képet a kívánt módon állítsa be, a kamera elhelyezkedése miatt.
rögzített tápegység használata esetén a tápcsatlakozó és a hátsó kamera csatlakozói nem megfelelően csatlakoznak, mert a tápcsatlakozó meghajlik a rögzített készleten.
nem lehet őket tömegesen megjelölni vagy cserélni, csak a kameráról a mobilra letöltendő videót megérintve, de ez az alkalmazás kérdése, a fejlesztő ezt kijavíthatja.
0 ×Jelentés
Jan, Orlová - Lutyněflag
Értékelve: 2022. 09. 20., változat: NAVITEL RC3 PRO (három kamera)
Hitelesített vásárlás
A fényképezőgép mindhárom kamerából minőségi képet kap. A kamera használat közben rendkívül felforrósodik, így nem tudom, hogy az elektronika sokáig bírja-e. A kamera akkor használható, ha betartjuk a következő elvet, vagyis nem a mobilalkalmazásban kell változtatásokat végrehajtani, hanem csak a kamerában a negatívumokban megadott okból. Sajnos a negatívumok felülmúlják a pozitívumot, így nem veszek újabb Navitel terméket és a következő kamera a Mio-tól lesz, ami még nem okozott csalódást.
minőségi kép
3 kamera
parkolási funkció
parkolási funkció csak az autó akkumulátor adapterének további vásárlása után (további 700 CZK)
A kamera rendkívül felmelegszik, 15 perc működés után 50°C felett van, nem lehet rajta tartani a kezét.
Ha bármilyen módosítást végez az alkalmazásban (nem közvetlenül a fényképezőgépen), a kártya formátuma minden alkalommal, amikor bekapcsolja az indításkor, kényszerül. Ami parkoló üzemmódban elképzelhetetlen, mert akkor nem található a parkolási rekord. Kártyaformátum nélkül a fényképezőgép nem rögzít!
0 ×Jelentés
Jakub, Ostravaflag
Értékelve: 2022. 09. 09., változat: NAVITEL RC3 PRO (három kamera)
Hitelesített vásárlás
Minőségi terméknek álcázott horror. Erősen kétlem, hogy mindenkinek van egyedi rossz darabja, aki ide ír. Már több is van, és csak megbuktak ezzel a termékkel, és hibás. Nekem először és utoljára a Navitel. Mindig azt hittem, hogy ez a márka gyengébb és rossz minőségű, az első tapasztalatom megerősítette a véleményemet. Nem tudok pozitívumot írni, mert a termék még a fő funkcióját sem tölti be. Ezt írom, és a termékre másodszor kerül sor. Extrém időpazarlás, nulla védelem és segítségnyújtás az úton.
Valami rezonál a kamerában bizonyos motorfordulatszámokon. Elég idegesítő, és nem a kabinból felvett hangot fogod hallani a felvételen, csak egy dübörgést.
Egy hónap elteltével rájöttem, hogy a legdrágább SD-kártyán, amit vásároltam, nincsenek mentve videók, még azok sem, amelyeket elmentettem. Ha valami történik, nincs bizonyítékom valaki más hibájára.
A kamera ismételten újraindul és kikapcsol a bekapcsolás után, és rendkívül felforrósodik.
Megbízhatatlan termék
Második panasz
Egyre rosszabb hibák
Időpocsékolás panaszokkal
0 ×Jelentés
Petr, Havířovflag
Értékelve: 2022. 08. 05., változat: NAVITEL RC3 PRO (három kamera)
Hitelesített vásárlás
Valószínűleg hibás darab, 14 napon belül visszavittem a fényképezőgépet, veszek újat és remélem jó lesz. Üzenet ALZA-nak. A visszaküldési űrlapon hiányzik a hibák leírására szolgáló mező. Azt kellett mondanom, hogy rossz minőségű a termék, így remélhetőleg senki sem fogja megvenni kicsomagolva.
Kiváló tervezés
Három kamera
Egyszerű üzembe helyezés
A Navitel R 1050 tapasztalatai után egyértelmű választás volt
Tökéletes kép minden kameráról
A terem bemelegedett, húsz perc után már nem tudta a kamera hátulján tartani a kezét.
Húsz percnyi használat után a kamera megharapott, a kijelző pixelessé vált, és a kamera újraindult. Ezt ciklikusan ismételték, amíg a kamera le nem hűlt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ