Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: Nincoocean Lifeguard 2.4GHz RTR

Termékkatalógus
Nincoocean Lifeguard 2.4GHz RTR - Távirányítós hajó

Vélemények: Nincoocean Lifeguard 2.4GHz RTR

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Nincoocean Lifeguard 2.4GHz RTR témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Nincoocean Lifeguard 2.4GHz RTR termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Nincoocean Lifeguard 2.4GHz RTR megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 24., változat: Nincoocean Lifeguard 2.4GHz RTR
Hitelesített vásárlás
Hol fordul az a hajó? A kézikönyvet valószínűleg valami retardált készítette, azt írja, hogy "kapcsolja be a modellt", de nem mondja meg, hogy hol. 50€-ért jobb feldolgozást vártam volna. Az ünnepek után mindenképpen visszamegyek.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Nincoocean Lifeguard 2.4GHz RTR
Hitelesített vásárlás
Nem tudom megítélni, azonnal visszatért.
Vissza akartam jönni. A kivitelezés nem felelt meg az elképzelésemnek. Ha vízbe tenném a hajót, a matricák nem tartanának ki. Vettem egy másikat máshol. Ez a termék meglehetősen drága játék.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ