Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Noblechairs HERO Java Edition

Termékkatalógus
Noblechairs HERO Java Edition - Gamer szék

Vélemények: Noblechairs HERO Java Edition

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Noblechairs HERO Java Edition témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Noblechairs HERO Java Edition termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Noblechairs HERO Java Edition megvásárlása után te is írsz értékelést.
189 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 09. 28., változat: Noblechairs HERO, fekete-fekete
Hitelesített vásárlás
Sokat gondolkoztam mielőtt megvásároltam a széket. Éveken keresztül egy 30 ezer forintos IKEA széken ültem, természetesen jelentkezett idővel nekem is a hátfájás, nehéz volt benne ülni 10+ órát naponta. Itthonról dolgozom, munka után pedig elég sokat szoktam játszani, így egyértelmű volt, hogy kell valami kényelmesebb megoldás. A közel 150 ezer forintos ár elsőre rémisztő volt, hónapokat vártam és gondolkoztam mielőtt végül megrendeltem. Azt kell mondanom, hogy megérte. Csomagolás: Minden gyönyörűen, külön-külön csomagolva, dobozokba rendezve érkezik. A doboz teljesen ki van töltve, esély sincs arra, hogy mozogjon benne bármi a szállítás során (emiatt kicsit nehézkés kiszedni a terméket, cserébe biztonságosan megérkezett). 9/10 Anyaghasználat: Itt érződik igazán, hogy egy prémium széket vásárolsz. A szék brutálisan masszív, 30+ kiló. Én sajnos nem gondolkoztam és csak az első ajtós szállítást választottam, így utólag megérte volna azt a plusz háromezer forintot ha valaki más hozza fel az emeletre. :) A szék szinte minden része fémből készült, az elemek brutál nehezek, érződik és látszik rajta, hogy tartós lesz. A műbőr gyönyörű, tényleg prémium hatást kelt. 10/10 Komfort: A széken ülni először valóban kicsit keménynek fog érződni (ezt olvastam sok helyen) viszont ahogy hozzászoksz nagyon kényelmessé válik. A hátfájás nálam szinte azonnal eltűnt, egy sok éves problémát oldott meg ez a szék. Az állítható háttámla, az állítható gerinctámasz nagyon jól működik. A gyenge pontja a széknek a karfa, az valóban egy kicsit silányabb mint a szék többi része. Engem ez annyira nem zavar, mert egész nap az asztalon tartom a kezem egyébként is. 9/10 Összeszerelés: A leírás "IKEA-egyszerű" viszont ki kell emeljem, hogy a termék elemei külön-külön is elég nehezek. Ha valaki nincs jó kondiban akkor érdemes megkérni valakit, hogy segítsen összeszerelni, mert könnyen megsérti az ember a műbőrt ha sokat dobálja a fém alkatrészeket. Nekem egyedül körülbelül 30 percig tartott, valakivel közösen szerintem 15 alatt meglett volna. Ha tudsz, kérj segítséget hozzá, viszont egyedül is megoldható. 8/10 Összességében: Én egy 182 centis, 135 kilós ember vagyok. Ez a szék még nekem is kellően nagy és komfortos. Összehasonlítva más prémium székekkel körülbelül ugyanazt a szintet hozza mint bármelyik másik szék ebben az árkategóriában, a design viszont szerintem sokkal szebb mint a konkurenseknél. Vannak szépséghibái, nem tökéletes termék ez sem, az árát viszont mindenképp megéri. Otthonra, home office és hosszú gaming estékhez bátran ajánlom, megéri az árát. Ha ennél is prémiumabb termékre vágysz és hajlandó vagy 2-3000 eurót fizetni egy székért akkor inkább nézz körül a Herman Miller termékei között, ennyi pénzért viszont ez egy teljesen korrekt termék és teljesíti minden vállalását. Meg vagyok elégedve, szuper termék ennyi pénzért.
Brutálisan masszív
Pofonegyszerű összeszerelni
Extrém kényelmes
Egyedül lesznek nehéz pillanatok az összeszereléskor
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ