Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Nokia G11 Dual SIM 32GB szürke

Termékkatalógus
Nokia G11 Dual SIM 32GB szürke - Mobiltelefon

Vélemények: Nokia G11 Dual SIM 32GB szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Nokia G11 Dual SIM 32GB szürke témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Nokia G11 Dual SIM 32GB szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Nokia G11 Dual SIM 32GB szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 10. 08., változat: Nokia G11 Dual SIM 32GB szürke
Hitelesített vásárlás
Van egy olyan érzésem, hogy a Nokia tervezőmárnökei és tesztelői szabadnaposak lehettek és végül egy portásra és egy takarítóra bízták a készülék tervezését. Másképp nem tudom elképzelni, hogy lehet, hogy ez a telefon rosszabbul teljesít, mint az erre lecserélt Galaxy J6, amely papíron gyengébb. Bent a lakásban még jól működik, de mihelyst kimegyek vele a szabadba és némi napfény éri, borzalmasan laggolni kezd a telefon, sokszor hosszú percekig használhatatlanná válik, és itt nem egy barokkos túlzásnak szántam az említett időmennyiséget. Itt nem memóriaigényesebb appok futtatására kell gondolni, egy eygszerű hívást nem lehet ilyenkor kezdeményezni vagy egy üzenetet eolvasni, de még alapjáraton is belassul. A reklámozott kamera is kritikán aluli, egyetlen éles képet nem sikerült vele csinálnom eddig. Cserébe az üzemidő tényleg relative hosszú, de úgy nem csoda, hogy nem tudod közben használni. Még budget-készüléknek sem tudom ajánlani, egyszerűen nem ér meg ennyi pénzt.
Hosszú üzemidő
Szabadban szinte használhatatlanul laggos
Rossz minőségű képeket készít
A Google Assistant-et nem lehet kikapcsolni
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 3flag
Értékelve: 2022. 08. 13., változat: Nokia G11 Dual SIM 32GB szürke
Hitelesített vásárlás
Tegnap vettem egy Nokiát és kb 9 órába telt felrakni, minden alkalommal 0-ra esett vagy kikapcsolt, ezért újra kicseréltem ugyanarra és ugyanarra, eddig csak 2 óra, de lesz negyed óra, és ismét 0-ra süllyed.
0 ×Jelentés
Rudolf, Lovčičkyflag
Értékelve: 2022. 06. 05., változat: Nokia G11 Dual SIM 32GB szürke
Hitelesített vásárlás
Óvakodj az NFC-től!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ