AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: NZXT KRAKEN ELITE 240 RGB

Termékkatalógus
NZXT KRAKEN ELITE 240 RGB - Vízhűtés

Vélemények: NZXT KRAKEN ELITE 240 RGB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NZXT KRAKEN ELITE 240 RGB témával kapcsolatban? Nálunk 21 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NZXT KRAKEN ELITE 240 RGB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NZXT KRAKEN ELITE 240 RGB megvásárlása után te is írsz értékelést.
93 890 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Petr, Miloviceflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: NZXT KRAKEN ELITE 360
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Abszolút elégedettség, mind a hűtési teljesítmény (50 C nem haladja meg a normál működés i9 14900K) és a szoftver a termék.
0 ×Jelentés
Radek, Sokolovflag
Értékelve: 2024. 04. 07., változat: NZXT KRAKEN ELITE 280
Hitelesített vásárlás
Szia, mindenképpen ajánlom: -). Nagyon jól megy, ez meglepett engem. A telepítés elsőre bonyolultabb, de minden fel van címkézve a csomagban, így könnyű - én az Intel, LGA1700-as Intelhez való készletet használtam. AMD készletet tartalmaz. Az ára magasabb, de nem bánom, csak a 60 hónapos garancia miatt: -)
Szuper design
Gyönyörűen olvasható kijelző
Funkcionalitás
NZXT CAM alkalmazás
Minden egy csomagban (Intel és AMD számára)
Semmi sem működik jól: -)
0 ×Jelentés
Martin, Velký Osekflag
Értékelve: 2024. 03. 23., változat: NZXT KRAKEN ELITE 360
Hitelesített vásárlás
eddig minden rendben
Ára
0 ×Jelentés
Martin, Černošiceflag
Értékelve: 2024. 02. 12., változat: NZXT KRAKEN ELITE 360
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
nagyszerű hűtés
ragyogó OLED kijelző a hűtőn
0 ×Jelentés
Daniel, Olomoucflag
Értékelve: 2024. 02. 11., változat: NZXT KRAKEN ELITE 360 RGB
Hitelesített vásárlás
Ez a harmadik vízhűtésem az NZXT-től. Először vettem egy csúcs AIO-t ezen márka alatt, és egyáltalán nem bántam meg ezt a döntést. Megéri a kijelző a többletköltséget? Abszolút. Bevallom, nem tartozom azok közé a játékosok közé, akik lassan filmet néznek a hűtőn, de így is nagyon jó, hogy teljesen testre lehet szabni a kijelzőt. A színminőség és a színtelítettség nagyszerű, és a képernyőn megjelenő statisztikák fantasztikusak. Az AIO nagyon csendes, hacsak nem játszik. Ha 4K-t szerkeszt (én veszteségmentes minőségben készítek felvételeket, a PC határozottan megizzad), a vízhűtés meglehetősen csendes. Játékhoz már valamivel rosszabb, és valóban, eddig ez a legzajosabb hűtésem. Úgy értem, néha tényleg fel kell emelnem a hangszórókat. Másrészt, akár 14900K-ra is képes hűteni, az alappaszta akár 50°C-on is tartja a hőmérsékletet. De vigyázz, az NZXT alkalmazás néha-néha dob egy olyan beállítást, ahol a hűtés a hűtőközeg hőmérsékleti görbéjére reagál, nem pedig a CPU-ra. Ez az, ahol a probléma előfordulhat, és az első nap, mielőtt rájöttem, hogy volt BSOD néhány játékon. A CPU egyszerűen túlmelegedett.
Hűvös i9 14900k
A gyári paszta elég jó, terhelés alatt 40°C körüli hőmérsékletet tud tartani.
Nagyszerű design
Lehetőség a megjelenítés megjelenésének beállítására - gif/kép/különböző értékek
Az NZXT szoftver nagyszerű
A szivattyú csendes
Igénytelen PC-használat esetén a Kraken gyönyörűen csendes
Kijelző - mérete és minősége
Vigyázni kell a szoftverbeállításokra, néha visszaáll az alapértelmezettre (probléma a hűtési teljesítményre való reagálással a folyadék hőmérsékletére a CPU helyett).
Ha egy erős processzort akarsz hűteni, akkor a maximumra kell menned, amit biztosan hallani fogsz.
0 ×Jelentés
Jan, Litoměřiceflag
Értékelve: 2024. 01. 22., változat: NZXT KRAKEN ELITE 280
Hitelesített vásárlás
Meglátjuk, meddig tart, de eddig nincs okom panaszra.
Ez az első AiO vizes megoldásom, eredetileg a levegő (Noctua NH-D15 chromax. fekete) vagy víz Arctic Liquid Freezer II 280 és NZXT Kraken 280. Sajnos nekem azonnal kellett valami, amit elvihetek, így végül ezt a kicsit drágább változatot vettem meg, és nagyon elégedett vagyok. Nekem amúgy is jobban tetszett az Elite változat kijelzője: )
Az NZXT H7 Flow fekete edzett üveggel, remekül néz ki. Ez szándékosan az egyetlen dolog, ami "ragyog" a szekrényből + ez szabályozható különböző profilokon, fényerő beállításokon, kikapcsoláson, alulszaturáláson,. GIF-ek stb.
Számomra finom szoftver az NZXT-től. Ez volt az egyik ok, amiért úgy döntöttem, hogy beszerzem ezt az AiO-t.
Még nem láttam, hogy a Ryzen 7800X3D hőmérséklete meghaladta volna a 60°C-ot, de természetesen a lehető legigényesebb játékokat és teszteket sem használtam a kihíváshoz. Kraken felveszi a kolbászt, és szuper csendben elé kerül: )
A csendes beállítás nem csökkenti jelentősen a hűtési teljesítményt, és a vízkészítő "szinte" nem hallható, amikor Windowsban dolgozik. Meglátjuk, hogy teljes játékterhelés alatt milyen lesz, de azt mondhatom, hogy ha két ember beszélget a szobában, még ha halkan is, valószínűleg egyáltalán nem fogják hallani a vízi embert.
A processzoron lévő paszta már gyárilag előre elkészített, ami egyesek számára negatívum lehet, ha valami jobbat szeretnének használni, de eddig nincs rá panaszom, sőt ellenkezőleg, szimpatikusnak találtam, és biztosan nem lenne akadálya annak, hogy megvegyem.
Amióta megépítettem a játék PC-met, a legtöbb időt "töltöttem" a keresésemben. GIF-ek, hogy háttérvilágítsa az LCD-panelt ez a vízi ember: D
A ventilátorok talán lehetne egy kicsit halkabbak. Ha az életem múlna rajta, és bekötött szemmel kellene eldöntenem, hogy be van-e kapcsolva a számítógép vagy sem, valószínűleg még egy teljesen csendes szobában is bekapcsoltnak "érzékelném" a vízvezeték-kezelőt. Fontolgatom, hogy az eredeti ventilátorokat Be Quiet vagy Noctua ventilátorokra cserélem-e, de bevallom magamnak, hogy ez már egy szint nitpick: )
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 9 - Vysočanyflag
Értékelve: 2023. 12. 26., változat: NZXT KRAKEN ELITE 240 RGB
Hitelesített vásárlás
lépések kb. 10 lefelé a ryzen 9 7950X-en
0 ×Jelentés
Jan, Vratimovflag
Értékelve: 2023. 10. 19., változat: NZXT KRAKEN ELITE 360 RGB
Hitelesített vásárlás
Megjelenés
Ez tartja a processzor hőmérsékletét render 50-60C, ami szerintem hihetetlenül jó egy i9 12900k +- körül 80C a tesztek során.
Variable Display, ott minden beállítható.
Maga a szivattyú elég csendes
Az előre beállított paszta megfelelő minőségű
Zaj, amikor felpörög, akkor tényleg hallani lehet.
Az ár sokak számára túl sok lehet, de a processzor hőmérséklete megfelel az árcédulának.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 14., változat: NZXT KRAKEN ELITE 360 RGB
Hitelesített vásárlás
Számomra egy szép AIO hűtő, bár drága, de a kütyükért csak felárat fizet. Az egyetlen dolog, amire a beszereléskor ügyelni kell, hogy a ventilátorok radiátorhoz való csavarozásához használt csavarok alatt alátéteket használjon, különben átcsavarozza a radiátor hullámait. Ha az NZXT szoftverben lévő RGB-vezérlő nem működik az RGB megváltoztatásához, próbáljon meg babrálni a kábelcsatlakozásokkal az RGB-vezérlőben (próbálja meg megváltoztatni a kábelek sorrendjét).
RGB
Kijelző
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ