Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB fekete

Termékkatalógus
OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB fekete - Mobiltelefon

Vélemények: OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB fekete témával kapcsolatban? Nálunk 32 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 21., változat: OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB fekete
Hitelesített vásárlás
gyors
ritkán kell tölteni, 2-3 naponta szoktam
majdnem teljesen gyári android kezelőfelület
nincsenek eltávolíthatatlan gyártói alkalmazások
nagyon jó képeket lehet vele csinálni
egyszerűen élvezetes használni
a kamera sziget túlságosan kiemelkedik a hátlapból, de egy jó tok elfedi ezt a hibát
a széleken a lekerekített üveg miatt mindig becsillan az oldalról érkező fény
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 01., változat: OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB zöld
Hitelesített vásárlás
Oneplus a legjobb telefon, amit eddig volt szerencsém kipróbálni
Szép design
teljesítmény
Az akkumulátor üzemideje
Töltési sebesség
Kijelző
Fotak
semmi
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 07. 16., változat: OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB zöld
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Elég jó.
Még nincs O. K.
0 ×Jelentés
Jakub, Praha 1flag
Értékelve: 2023. 07. 15., változat: OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB zöld
Hitelesített vásárlás
Volt az OP1, amiért nagyon izgatott voltam. Aztán az OP5, ami még jobb volt. Aztán az OP8Pro, ami bizonyos szempontból visszalépés volt, és most két hónap után az OP11-gyel nem bírtam ki, és 9 év után visszatérek a Samsunghoz.
Szép.
lényegesen rosszabb kamera, mint a korábbi OP modellek. Már normál belső fényviszonyok mellett is gyakorlatilag használhatatlan.
Az OxygenOS ebben a verzióban nem képes megfelelően működni a HW-vel, naponta többször a rendszer vezérlésére szolgáló gombok elakadnak (még a kezdőképernyőre sem lehet visszamenni), nem kérdezik le az adott HW-t.
Abszurd módon megmentett értesítések az új OxygenOS-ben. Ha ujjlenyomatot akarsz használni egy értesítés megnyitásához zárolt képernyőről, akkor először a kód fut le (hat számjegyűnek kell lennie), és csak a képernyő egy darabjának behúzása után futhat le az ujjlenyomat (de nem muszáj, ez különböző alkalmazásoknál eltérő). Nem arról van szó, hogy időről időre bezáródik és kódot kér, hanem arról, hogy minden alkalommal, amikor megnyit egy értesítést, pl. a Whatsappról egy kódot kell használni, nem pedig ujjlenyomatot. Ha gyakran használja a telefonját, akkor egy hét után szeretné, ha vizes lenne.
0 ×Jelentés
Jaroslav, Mostflag
Értékelve: 2023. 06. 09., változat: OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB zöld
Hitelesített vásárlás
A 8pro-ról váltottam, és sajnálattal kell mondanom, hogy a 11 néhány lépést visszalépett! Büszke vagyok a vizuális kényelemre, és mivel a 8pro verzió lenyűgözött, súlyos csalódást tapasztaltam. A csúcspont a 120 Hz-es, megtévesztő kijelzőbeállítás. Ennek a mobilnak nincs szüksége ilyen erős processzorra, és a 7000Kč körüli árcédulához is illene.
Erős processzor, de csak a benchmarkban
Telefonon beszél vele.
Olcsó konstrukció
Kijelzőfrekvencia csak 60Hz
Gyenge hangvisszaadás minősége
0 ×Jelentés
Jan, Chotusiceflag
Értékelve: 2023. 04. 29., változat: OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ami a hátrányokat illeti, így már sokszor említették a hiányzó vezeték nélküli töltés és az IP68,,,, de mivel én vagyok a felhasználó, aki valahogy nem hiányzik a vezeték nélküli egyáltalán, és az egyetlen alkalom, amikor töltöttem vezeték nélkül, így egyik napról a másikra, és mivel tedkon szupergyors vezeték 100W, így a vezeték nélküli nem aggódik, nem érdekel: -) ÉS IP68? Én nem megyek úszni a telefonommal, úgyhogy engem sem érdekel. Az egyetlen dolog, amit igazi hátrányként kiemelnék, az az ár! A különbség a globális és a CN verzió között annyira markáns, hogy az még csak nem is egészséges! tehát ha az árat kb. 3-4K-val csökkentenék, akkor a Global és a CN közötti ugrás nem lenne olyan nagy, és az ár nagyszerű lenne.
Az utolsó készülék körülbelül kevesebb, mint 3 év Oneplus 8 Pro és ezért kerestem egy csere mind Oneplus és néhány más márka, mint a Xiaomi, Vivo vagy Oppo. Végül ismét a Oneplus-t és konkrétan a Oneplus 11-et választottam, és maximálisan elégedett vagyok személyes használatra. Minden, amivel a telefon rendelkezik, maximálisan megfelel nekem. OS sebesség és érzékenység, szuper kijelző pontos gyors és határozottan minőségi ujjlenyomat-olvasóval. A Snapdragon 8gen2 chipsetet valószínűleg nem lehet dicsérni, de a régi Snap 865-ömhöz képest valószínűleg megint egy kicsit gyorsabb lesz: -)
Egyébként, ami a 100W-os töltést illeti, ez egy teljes robbanás. Mintha egy 5000 mAh-s akkumulátor lenne a telefonodban, és 20-25 perc alatt feltöltenéd, ez csak egy "néha" dolog, ami tényleg segít, amikor sietsz, és a telefonod majdnem lemerült. Ami az optimalizálást illeti, az a másik. A gyorstöltés nem jelenti azt, hogy az akkumulátor élettartama hosszú, de a Oneplus ezúttal nagyon jól csinálta. És a kritikák, amiket olvastam, tényleg nem hazudnak. Ha néhány optimalizált beállítást végzünk, a telefon valóban képes akár 2 közepesen megterhelő napot is kibírni.
Ami a fényképezőgépet illeti, nem vagyok fotószakember, ezért valószínűleg már nem is merem értékelni. Talán csak amatőr fotóhasználóként mondhatom, hogy a Oneplus 8 Pro-hoz képest biztosan van némi eltolódás, és biztosan nem kicsi, így számomra szuper fotó és nem panaszkodhatok. És azok számára, akik részletesebb információkra vágynak, a Oneplus 11 fényképes véleményei az egész internetet bejárják: -)
Szóval, ha össze kellene foglalnom. Valószínűleg újra megvenném a telefont, és mint a Oneplus egyéves felhasználója, biztosan nem bánom a vásárlást.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 27., változat: OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB fekete
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű felszerelés. Minőségi kivitelezés.
Nem tartalmaz felesleges alkalmazásokat és ballasztot, mint más gyártók.
Kiváló kamerák.
Ajánljuk.
A boltban történő átvétel után a telefont kicsomagolták (az eredeti csomagolópecsét fel volt törve). Ezért 14 napon belül visszaküldtem a telefont, és egy versenytársamtól vásároltam.
Optikai ujjlenyomat-olvasó (az ultrahangos jobb lenne).
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 06., változat: OnePlus 11 5G DualSIM 8GB/128GB fekete
Hitelesített vásárlás
gyors töltés, akadás mentes működés, rengeteg lehetőség az oxygenos-ben
jó kamerák
kerekített képernyő nem mindenkinek jön be
0 ×Jelentés
Jan, Vsetínflag
Értékelve: 2023. 03. 31., változat: OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB zöld
Hitelesített vásárlás
Mindenben kiemelkedik
Borzasztóan csúszós a telefon hátulja. A borító vagy tok elengedhetetlen
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 10-Vršoviceflag
Értékelve: 2023. 03. 25., változat: OnePlus 11 5G DualSIM 16GB/256GB fekete
Hitelesített vásárlás
Extrém teljesítmény
Kijelző
Fotak
Vezeték nélküli töltés és vízállóság, de ezt nem használom, így nem érdekel.
Fotós, hasonló árért jobb fotómobilt is kaphat, de a fotók és videók minőségében többet fog hiányozni a teljesítményéből, mint ez.
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 12
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ