Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ONYX BOOX LEAF 7"

Termékkatalógus
ONYX BOOX LEAF 7" - Ebook olvasó

Vélemények: ONYX BOOX LEAF 7"

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ONYX BOOX LEAF 7" témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ONYX BOOX LEAF 7" termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ONYX BOOX LEAF 7" megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Praha 9 - Střížkovflag
Értékelve: 2022. 12. 25., változat: ONYX BOOX LEAF 7"
Hitelesített vásárlás
A készülék kezelőszervei és a menüvezérlés valószínűleg némi megszokást igényel - végül is a felhasználóbarátság vagy az intuitív működés nézőpont kérdése. Szóval maradok a személyes tapasztalatok tényeinél, ha az ígért SCRIBD könyvtár támogatás miatt akarod megvenni a készüléket, akkor gondold meg alaposan! Ha már használja a könyvtárat, az előre telepített alkalmazás valószínűleg arra kényszeríti, hogy a Facebook-fiókjával jelentkezzen be. Ha ezt megpróbálja, azt fogja tapasztalni, hogy a Facebook nem támogatja az előre telepített böngészőt, és egyszerűen nem engedi bejelentkezni - nincs értelme megpróbálni frissíteni, de van rá mód, hogy ezt megszüntesse. Amint ezt megteszed, és betöltöd az első könyveket, rájössz, hogy mindegyiknek "rossz a sortávolsága" (csak úgy végződnek, mintha egy sarokban lennének, változó sorhosszúsággal - mintha a bekezdések átlósan lennének igazítva - meg fogod érteni, ha kipróbálod). A megoldás erre állítólag egy "frissítés", ezért bekapcsolja a GOOGLE PLAY-t, és megpróbálja - azonban megtudja, hogy a készülék nem "tanúsított", és az új verzió nem fog működni. Igazuk van, úgyhogy jobb, ha meg sem próbálod, mert akkor mind a készülékeden lévő könyvtár (ami nem is számítana annyira, mert tényleg olvashatatlan), mind az, amit esetleg a mobilodon használsz (nem ismeri fel a meglévő fizetős fiókodat), nem fog működni. Jó szórakozást a kínai technikai támogatással.
Könnyű, szemkímélő
Ellenőrzés, "felhasználóbarátság"
0 ×Jelentés
Tomáš, Karviná - Rájflag
Értékelve: 2022. 05. 06., változat: ONYX BOOX LEAF 7"
Hitelesített vásárlás
Szerettem volna egy Androidos olvasót kölcsönözni a könyvtárból, és nagyon érdekelt a drágább modelleknél a toll. Vettem egy 7,8-as Nova Airt, és egy kis csalódás. Elég jó szépirodalmat olvasni, de az ötlet, hogy a szakirodalomban jegyzeteket firkálok, meghonosodott. Borzasztóan kicsi a PDF. Megrendeltem a 10.3-as „Note Air 2-t. A PDF használata nagyon határos volt, de még mindig kicsi volt, kényelmetlen számomra. Az eredeti tokkal is rendkívül nehéz (kb. 700 g) és nagyon rosszul húzta ki az olvasót a tokból. A legrosszabb választás számomra. Harmadik próbálkozásra rendeltem egy 7 „Leaf-et, és az olvasó remek. A 7” szépirodalomban rendben van, az olvasó gyönyörűen könnyű, hosszabb olvasás közben sem fáj a keze. Annyira könnyű, hogy gyönyörűen elfér az eredeti mágneses tokban. Sajnos az Alza jelenleg nem teszi lehetővé, hogy máshol vásároljon. A Nova Air nagyobb és nehezebb, és néha kicsit kényelmetlenül éreztem magam, hogy nem nézek ki a mágneses tokból. Megjegyzés Az Air 2 már olyan nehéz, hogy nem is ment bele a mágnesekbe és mechanikusan egy kattanással megoldották. Szörnyű borító számomra. Leafben szépen tart. Egyesek számára problémát jelenthet a Google Play hiánya. Mivel az eInk kijelző nem felel meg a Google elképzeléseinek, hogy milyen legyen a kijelző Androidos készülékeken, az Onyx Boox olvasók általában nem rendelkeznek Google tanúsítvánnyal, így nem a Google Play gyártja, de ott feltehető. kiköhögtem. Magam telepítettem egy APK-t, hogy könyveket kölcsönözhessek a könyvtárból, és nincs szükségem többre. Nem akarom, hogy bármi megzavarjon olvasás közben. Leállítja a szótárak hiányát is. Valahol az interneten kell keresni StarDict formátumú szótárakat, és fel kell tölteni oda. Viszonylag olcsó Leaffel fagy, de magasabb modelleknél a pénz miatt mindenképpen zavart. Számomra egyértelműen ez a mókus a legjobb választás a három említett modell közül.
Könnyűsúlyú
Android
Nincs rajta Google Play
Nem intuitív vezérlés
Egy kis dodó (otthon befejezni)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ