Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: ONYX BOOX NOTE AIR 2 10.3"

Termékkatalógus
ONYX BOOX NOTE AIR 2 10.3" - Ebook olvasó

Vélemények: ONYX BOOX NOTE AIR 2 10.3"

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 2 10.3" témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 2 10.3" termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 2 10.3" megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

David, Ostrava flag
Értékelve: 2022. 05. 06., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 10.3"
Hitelesített vásárlás
Izgatott vagyok, csak nem tetszett a méret és a súly, vissza adom az Air 2-t és már rendeltem is egy kisebb NOVA Airt és nagyon várom!
A műhelyi kidolgozás minősége valóban kiváló (mm-es csomagolás).
Az érzés írás közben 99%-ban megegyezik a ceruzával és a papírral – kővel
Csatlakozási (wifi, BT) vaku. Zökkenőmentes szinkronizálás a Dropbox-szal.
a képernyők közötti villanási sebesség a technológiának köszönhetően kiváló
nyílt környezet feltétlenül szükséges (pdf, docx, xlsx - minden jól megy)
a fent említett fájlok szerkesztése, kiegészítései, stb., pecka - izgultam
teljesen rendben van a radír hiánya a ceruzán, mert az SW jegyzettörlés tökéletesen megoldott
Meglepően nagyobb súly. Kézi olvasónak nekem nem való. Mindig hosszabb ideig használható lesz (azaz 5 percet. és több), asztalra / kincsre van szüksége.
A méret sem túl kompakt, nagyon javaslom a cél újragondolását. Jelentősen nagyobb, mint az A5
az alaptoll szeret nyikorogni írás közben (ez úgy hangzik, mint a kréta a táblán - ezt nem akarod), de ez az írás szokásáról fog szólni
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 16., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 10.3"
Hitelesített vásárlás
Olyan ellentmondásos érzéseim voltak az olvasó részéről. Gyönyörű nagy e-inch kijelző, ami a súlyt is befolyásolta. Az olvasó az eredeti tokban (külön megvásárolható) 690 g súlyú, ami nagyon közel van az olvasáshoz és a kézben tartáshoz. Fölöslegesen nehéz a szépirodalomban. Ennél a méretnél arra gondoltam, hogy elolvassák az asztalon lévő PDF-et. Például. a műszaki oktatási irodalomban a formázás a szerző/kiadó szándéka szerint fontos, és itt akadtam rá. Magasságban lehetett olvasni, de a betűtípus kényelmetlenül kicsi volt ahhoz, hogy hosszabban olvassak. A betűtípus már tájképileg is remek volt, de a mozgás a dokumentumokban már nagyon durva volt. Talán egy másik kijelzőolvasó megoldaná, ha androidos, de nem akartam lemondani a tollakról és a dokumentumba firkálás lehetőségéről. Egy másik kellemetlen csalódás a Google Play hiánya volt. A gyártó webhelye utasításokat tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan juthat el oda úgy, hogy a Google azt állítja, hogy egy fejlesztő, aki saját ROM-on dolgozik, és bizonyos kódokon keresztül ez megy. Működik, de valószínűleg semmivel nem akarok foglalkozni az olvasóval ezen az árszinten. A gyártó ezt azzal indokolja, hogy az e-inch-es kijelző nem felel meg a Google és így a Google Play követelményeinek a minősítés megszerzéséhez, ami logikusan hangzik, de azért elnézést. A másik probléma a szótárak. Kínai bambilió van az olvasóban, de az EN-CZ-nek esélye sincs. Kereshet StarDict szótárakat az interneten, és feltöltheti oda. Működik, de még egyszer mondom, semmit sem szeretnék ezért a pénzért magam megoldani.
Android
Minőségi kivitelezés
Fejezd be egy kicsit otthon
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 08., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 10.3"
Hitelesített vásárlás
az olvasás/írás és az interneten való böngészés jól működik, és én csak ezt csinálom
Meg kell szokni a szoftvert
Nem tudtam futtatni a google play-t, de minden szükséges alkalmazást gond nélkül telepítettem a PC-ről fejlesztői módban
az alkalmazások alkalmanként nem jelenítenek meg néhány menüt. Ha rákattintok, a művelet végrehajtódik, de nem látom az ikont, ezért vakon kell kattintanom. Talán valami hackeléssel meg lehetne oldani, de nem akartam kideríteni. Ehelyett egyszerűen megtudtam, hol vannak az ikonok.
0 ×Jelentés
Simona, Praha 6flag
Értékelve: 2021. 12. 14., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 10.3"
Hitelesített vásárlás
Egyes alkalmazások futtatásának képessége (pl. Kindle), és könyveket is olvashatok rajtuk keresztül.
A tollal való írást úgy képzeltem, hogy olyan lesz, mint az iPaden, de sajnos nem éri el ezeket a tulajdonságokat.
Lassú működés (mint minden olvasó)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ