Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS

Termékkatalógus
ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS - Ebook olvasó

Vélemények: ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Libor, Ústí nad Labem 16flag
Értékelve: 2024. 01. 17., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az olvasó több mint 100%-ban megfelelt az elvárásoknak
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 12., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS
Hitelesített vásárlás
Az Onyx Boox Note Air 2 Plus egy nagyszerű, univerzális eszköz e-könyvek/pdf-ek/dokumentumok olvasására és jegyzetelésre. A kezelőfelület egyszerű, mint más e-ink eszközöknél. A konkurenciához képest (Remarkable2 és Supernote A5X) teljes Google Play és az Androidhoz megszokott módon telepíthető alkalmazások, így azt telepítheti, amire szüksége van (megjegyzés: a Note Air2 Plus esetében a teljes Google Play a rendszer normális része, és nem kell homályos módon hozzáadni a készülékhez, mint a korábbi modelleknél). Ez azonban nem jelenti azt, hogy ez egy klasszikus univerzális táblagép - a gyakori alkalmazások nincsenek optimalizálva sem az e-ink kijelzőre, sem a Wacom réteggel történő kézírásra ezen a táblagépen, ami számos problémát okoz: az androidos programok felhasználói felületei gyakran nem egyértelműek, a ceruzás írás/rajzolás használata teljesen használhatatlan minden program esetében, kivéve, ha a gyártó készített hozzá optimalizálást. Számomra a döntő a Microsoft OneNote natív támogatása volt, amely hibátlanul működik (beleértve a tollal írást is). Így használhatom a kézírást az e-ink kijelzőn, és a jegyzeteim az összes általam használt eszközön megmaradnak. Mint a legtöbb készülék ebben a kategóriában, a Note Air 2 Plus is e-ink kijelzővel rendelkezik, amelynek üveg hátlapja egy diffúziós fóliával van ellátva, amelynek érdes felülete olyan hangokat ad, mintha papírra írnál, amikor a mellékelt ceruzával írsz (ami király). Aggódtam a szem megerőltetése miatt a képernyő esetleges tükröződése miatt, de ez jó - a beépített fóliának köszönhetően nem rosszabb, mint a régi Kindle Paperwhite-om. Véleményem szerint jobb (de sajnos drágább) választás a műanyag hátlappal ellátott e-ink Moebius kijelző, amely könnyebb és nem törékeny (nem kell annyira félni, hogy a hátizsákban szétrobban a készülék). Ő pl. A drágább, de sajnos jelenleg nem kapható Onyx Note 5. Egyesek számára a gyártó hitelessége lehet kérdéses a készülékkel kapcsolatban, amivel jegyzeteket írnak, mivel egy tisztán kínai cégről van szó, amely kérésre nem volt hajlandó kiadni a készülékben használt rendszerük változatának forráskódját (ami ellentétes a készülék által használt Android licenc feltételeivel). A különböző források felkutatása után összefoglalnám a választ erre a kérdésre: "valaki foglalkozik ezzel, senki sem talált semmi rosszindulatú dolgot az Onyxon, és nem kell használnia a felhőszolgáltatásokat a biztonsági mentésekhez, ha nem akarja".
a tökéletes olvasó- és jegyzetelőeszköz, amely egy hagyományos táblagép sokoldalúságával rendelkezik
háttérvilágítású kijelző, amely bármilyen fényviszonyok között képes olvasni/írni
Microsoft OneNote támogatás, beleértve a funkcionális kézírást is
a natív jegyzetalkalmazás automatikus mentése az MS OneNote alkalmazásba
könnyű és gyors vásárlás a Cseh Köztársaságban
valakinek problémája lehet a gyártóval
Carta e-ink kijelző használata üveg hátlappal - esetleges törékenység és kissé nagyobb súly
a tartozékok gyenge elérhetősége (csomagolás, jobb toll radírral)
0 ×Jelentés
Jana, Brnoflag
Értékelve: 2023. 02. 26., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS
Hitelesített vásárlás
Az írás érzése majdnem olyan, mintha papírra írnánk.
A nagy képernyőn még a tervező használata is örömteli
Remek akkumulátor-üzemidő
Gyönyörű elegáns megjelenés
További alkalmazások telepítésének lehetősége a Google Play-ből (de ne számítson a hagyományos táblagépek sebességére, ez a készülék elsősorban egy nagyszerű laptop és olvasó).
Háttérvilágítás (ez volt a fő ok, amiért ezt a táblagépet a Remarkable vagy a Supernote helyett előnyben részesítettem). A háttérvilágítás is könnyen beállítható a kijelző szélén való suhintással, ha úgy állította be. A hideg és a meleg is beállítható az Ön igényeinek megfelelően.
Igazán nagyszerű natív olvasóalkalmazás és a Kindle alkalmazás telepítésének lehetősége. Egy ekkora kijelzőn már mindkét alkalmazáson úgy érzem, mintha egy papíralapú könyvet olvasnék.
Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a készülékkel.
Elég nehéz megtalálni a borítót, de tudok egy tippet adni, hogy legalább egy modelljük van az Onyx Boox weboldalán.
Ha van Kindle-je, akkor valószínűleg a kijelzőt egy kicsit rosszabbnak fogja találni. Egyrészt a Kindle-nek igazán nagyszerű kijelzője van, másrészt pedig 2 extra réteg van rajta - egy Wacom réteg, amely lehetővé teszi az írást, és egy extra réteg, amely a papír érzetét idézi. Ez csak egy figyelmeztetés az érdeklődők számára, személy szerint nem bánnám. A csomagolással együtt viszonylag nehéz. Ezt egy kisebb Nova Air 2-vel oldottam meg. Ez egy nagyszerű kombináció!
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 12., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS
Hitelesített vásárlás
Ha tudod, hogy mire és miért akarod, akkor ez a tökéletes eszköz. Nem lehet összehasonlítani a táblagépekkel, mert ez a készülék munkára való, nem játékra.
Tökéletes reakció és érzés gépelés közben
Szép és világos felhasználói felület
Az android összes előnye, és ezért nincs konkurenciája ennek a készüléknek.
Nagyon hosszú akkumulátor-üzemidő az e-ink kijelzőnek köszönhetően
A mellékelt toll nem olyan rossz, de vettem egy jobbat radírral.
Korlátozások az android 11-en és valószínűleg nem túl hosszú távú támogatás a gyártótól
Nehéz jó csomagolást találni a piacon
0 ×Jelentés
Eva, Kladnoflag
Értékelve: 2023. 02. 02., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS
Hitelesített vásárlás
Írás szinte mintha papíron lenne
A jegyzetek "jegyzetfüzetekre" oszthatók, a jegyzetek megjelölhetők és gyorsan kereshetők Alkalmazásokat közvetlenül a Google App Store-ból tölthet le, egyszerű szinkronizálás.
Kicsit kevésbé intuitív vezérlés, mint amit az okostelefonoknál megszoktunk - pl. eltart egy ideig, amíg mindent az Ön igényei szerint állít be.
A tollnak lehetne jobb kialakítása és radírgombja is
0 ×Jelentés
Vásárló, Tökölflag
Értékelve: 2023. 01. 28., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS
Hitelesített vásárlás
Szuper ebook olvasó. Igaz kell,hozzá alapban egy kis tapasztalat,hogy beállítsd,viszont utána ...... Teljesen más élmény.... ( más márkájú ebook olvasóim voltak eddig)
0 ×Jelentés
Eva, Liběchovflag
Értékelve: 2023. 01. 09., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS
Hitelesített vásárlás
Elégedett vagyok, nem is vártam, hogy ennyi funkciója lesz az olvasónak. Elsősorban dokumentumok olvasására és jegyzetelésére vettem, és nagyon kellemesen meglepett az OCR (a tablet a szöveg beírásakor választási lehetőséget ad a billentyűzet vagy az OCR között, egy kattintással vált, és automatikusan megnyitja az előző választást). Egy harmadik féltől származó alkalmazáson keresztül kábelen keresztül csatlakozhatok egy PC-hez, és a készülék grafikus táblagépként működik, és az egérrel is tudom vezérelni.
sebesség
a ceruza jól ír, a betűtípus nagyítás után is olvasható (export vektorok)
a szövegfelismerés AJ-ben szinte hibátlan, még a ČJ is a várakozásokon felül működik, incl. szakmai szavak
az akkumulátor kitart
a pdf elolvasása és jegyzetelése jól átgondolt
nem rendelkezik védőburkolattal, és jelenleg nem kapható.
még mindig elég nehéz a hosszabb egykezes tartáshoz
Nem tudtam BT-n keresztül csatlakoztatni a képernyőmegosztást a számítógépemhez
0 ×Jelentés
Karel, Praha 4 - Nusleflag
Értékelve: 2022. 12. 04., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 2 PLUS
Hitelesített vásárlás
Ha valaki azt akarja, hogy drága olvasó, olyan jó, jegyzetelésre és rajzolásra nem használható, a kijelző egyszerűen nem elég jó, illetve aki próbálta Remarkable, ezt nem fogja használni.
háttérvilágítás
egy olvasó mindenhez
a jegyzetelés nagyon rossz
csomagolás nélkül, műanyag toll gumi nélkül
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ