0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: ONYX BOOX NOTE AIR 3 , 10.3" háttérvilágítással, 64GB, Android 12

Termékkatalógus
ONYX BOOX NOTE AIR 3 , 10.3" háttérvilágítással, 64GB, Android 12 - Ebook olvasó

Vélemények: ONYX BOOX NOTE AIR 3 , 10.3" háttérvilágítással, 64GB, Android 12

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 3 , 10.3" háttérvilágítással, 64GB, Android 12 témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 3 , 10.3" háttérvilágítással, 64GB, Android 12 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 3 , 10.3" háttérvilágítással, 64GB, Android 12 megvásárlása után te is írsz értékelést.
179 990 Ft 165 050 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 01., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 3 , 10.3" háttérvilágítással, 64GB, Android 12
Hitelesített vásárlás
Alapvetően könyvolvasásra használom. Mindenben megfelel az elvàrásaimnak.A Google Play áruházból simán letölti, amit akarok, az SD- kártyás lehetőség pedig módot ad arra, hogy kész könyvtárat tegyek bele egy mozdulattal.
Hátrányokról e pillanatban nem tudok beszámolni.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 3 , 10.3" háttérvilágítással, 64GB, Android 12
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kiváló ár/érték arány. Tökéletesen működik. Könnyen kezelhető, sok felhő tárhelyet kezel, de van Onyx-os tárhely is 10GB.
- Sokat bír az aksija.
- Könnyen kezelhető.
- Nyitott rendszer, Android alapon.
- Jó e-book olvasó szoftver.
- Jó jegyzet tömb funkció, sokfajta sablonnal.
- Egyszer újraindult, látszólag ok nélkül, de nem veszett el semmilyen adat, sem az épp folyamatban lévő jegyzet.
0 ×Jelentés
Vásárló, Kájovflag
Értékelve: 2024. 03. 01., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 3 , 10.3" háttérvilágítással, 64GB, Android 12
Hitelesített vásárlás
Mivel a munkám miatt gyakran utazom, már régóta értékelem az e-olvasók előnyeit, és az évek során sok amazon kindle-t birtokoltam. De elegem van abból, hogy az amazon DRM fájlokat és szabadalmaztatott szoftvereket használ. Nem szeretem, hogy nincs ellenőrzésem/tulajdonom a ténylegesen megvásárolt fájlok felett. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor az amazon úgy döntött, hogy az amazon.co.uk-ról az amazon.com-ra cseréli a fiókomat anélkül, hogy velem konzultált volna. A folyamat során valahogy elvesztették a több mint 10 év alatt felhalmozott teljes e-könyvtáramat. Beteg halálra az amazon arroganciája az ügyfelek felé, tettem a merülés, és megvettem ezt. Kicsit aggódtam, hogy valahogy a Google saját univerzumába leszek bezárva az amazon helyett. Nem így van. Ez a gép hihetetlenül jól működik, fel van oldva, és véleményem szerint jobb minőségű, mint a kindle konkurencia. Már több száz e-könyvet és egy RRS-t is feltöltöttem. Most már naponta kapok híreket az általam kiválasztott hírszolgáltatóktól.Olyan, mintha egy hatalmas könyvtár mellett egy régimódi napilapot is kapnék. Még a hírvideók fekete-fehér videóját is élvezem.Olyan, mint a Harry Potter-filmek újságjai, és tökéletesen megfelel, ha az elsődleges érdeklődési köröd az információszerzés, nem pedig a szórakoztatás/elmerülés. Tehát nem javasolnám filmnézéshez vagy youtube-videókhoz stb. De ez nem erre való. Összességében szeretem ezt a gépet. Alza azonnal leszállította. Minden rendben.
Az akkumulátor élettartama kiváló.
Multifunkcionalitás.
Az e-könyvek hozzáadásának egyszerűsége. Nincsenek szabadalmaztatott alkalmazások és bosszantó szinkronizálási eljárások.Ha akarja, csak húzza és dobja az USB-kábelen keresztül.
Hírcikkek olvasására alkalmas böngészőként is jól működik.
A jegyzetelési/rajzolási funkció jól működik.
Számomra a színes képernyő hiánya pozitívum. Az akkumulátor élettartamának növekedése felülmúlja a színek hiányából eredő hátrányokat az én használatomban. Elsősorban e-könyvek, hírek olvasása és jegyzetelés.
A tok borítása kiváló. Tökéletes az íróasztalon történő olvasáshoz, és jól védi a készüléket. A készülék alvó üzemmódban van, amikor a fedelet felhelyezi, ahogyan azt kell.
Van egy tanulási görbe. Ez azonban a lehetséges alkalmazások hatalmas számának köszönhető. Maga a rendszer jól megtervezett és intuitív.
Igen, drága.Többe kerül, mint a laptopom. Én személy szerint úgy gondolom, hogy megérte.
Az érintőképernyős billentyűzet nem olyan nagyszerű. Ez azonban összehasonlítható más e-olvasókkal, és az e-ink képernyő következménye. Az érintőképernyős gépelés nem az erőssége, bár működik.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ