0% splátky mobily, notebooky LEGO AP+ hu

Vélemények: ONYX BOOX NOVA AIR 2, 7.8", 32GB

Termékkatalógus
ONYX BOOX NOVA AIR 2, 7.8", 32GB - Ebook olvasó

Vélemények: ONYX BOOX NOVA AIR 2, 7.8", 32GB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ONYX BOOX NOVA AIR 2, 7.8", 32GB témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ONYX BOOX NOVA AIR 2, 7.8", 32GB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ONYX BOOX NOVA AIR 2, 7.8", 32GB megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Josef, Praha 4 - Libušflag
Értékelve: 2023. 10. 09., változat: ONYX BOOX NOVA AIR 2, 7.8", 32GB
Hitelesített vásárlás
Összességében nem rossz létesítmény. Sajnos, kipróbáltam a reMarkable-t, és ez egy másik szinten van. Nem látom előnynek, hogy van benne android - minek? Milyen alkalmazásokat fogok letölteni onnan? A háttérvilágítás hasznos, de a kijelző még napsütéses időben is sötétebb, mint a fent említett reMarkable. Ha nincs összehasonlítás, és egy kis készüléket szeretne, és nem akar több pénzt fizetni egy szupernote-ért (nem tesztelt), akkor elégedett lesz. Ha a reMarkable vagy a supernote összehasonlításával van dolgod, nem leszel elégedett. Attól függ, hogy mit szeretne a készüléktől.
Kis méretek
Könnyű súly
Remek kidolgozás
A kijelző üveges érzése
Az érzés, hogy az írás már rendben van, de a reMarkable-hez képest egyre rosszabb lesz.
0 ×Jelentés
Jana, Brnoflag
Értékelve: 2023. 01. 30., változat: ONYX BOOX NOVA AIR 2, 7.8", 32GB
Hitelesített vásárlás
Jó érzés írni. Én magam a finom hegyű filctollal vagy zselés tollal való íráshoz hasonlítanám.
Jó eszközök, mint pl. a címkék vagy egy oldalra mutató link hozzáadásának képessége Elsősorban jegyzetelésre vásárolt, de nagyszerű olvasó is. Egyrészt van egy jó saját alkalmazása, és letöltheti a Kindle alkalmazást is.
Androidon van, így más alkalmazásokat is letölthet. A Chrome nagyon jól működik az e-ink-en, és a Twitter is. Könnyű, ésszerű méretű készülék, ideális az én céljaimra. El vagyok ragadtatva. Egy másik előnye a háttérvilágítás. Választható meleg és hideg fénykombináció.
Eddig még nem találtam. Talán csak a kitartás lehetne jobb. Intenzív írás esetén ez valószínűleg egy nap és valami. Ha csak olvasóként használnánk, a tartósság sokkal hosszabb lenne.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ