0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: ONYX BOOX Palma, fekete, 6,13", 128 GB

Termékkatalógus
ONYX BOOX Palma, fekete, 6,13", 128 GB - Ebook olvasó

Vélemények: ONYX BOOX Palma, fekete, 6,13", 128 GB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ONYX BOOX Palma, fekete, 6,13", 128 GB témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ONYX BOOX Palma, fekete, 6,13", 128 GB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ONYX BOOX Palma, fekete, 6,13", 128 GB megvásárlása után te is írsz értékelést.
121 690 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Pavel, Jílovištěflag
Értékelve: 2024. 03. 29., változat: ONYX BOOX Palma, fekete, 6,13", 128 GB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ez egy nagyszerű olvasó, amely éppen akkora, mint egy mobiltelefon, így mindig a zsebemben van. A mobil mellett retró hangulatot áraszt, és szorosabb a kapcsolatom vele, mint a mobillal. Főleg azért, mert segít nyugodtnak maradni és olvasni a tömegközlekedési forgalomban, még lefekvés előtt is, amikor kikapcsolom a telefonomat. Valójában már majdnem offline vagyok: -) Én is telepítettem rá a psychowalkmannt, csak azért, mert néha elfelejtettem a telefonomon a ne zavarjon üzemmódot beállítani. Nem csak a mobiltelefonomra használom. Ide költöztettem a hangoskönyveimet és a relaxációs felvételeimet, így a "Pálmát" balzsammá tettem a lelkemnek; -) Bármennyire is próbálkozom, alig tudok két napot kihozni. De ez is az elején volt, mielőtt telepítettem néhány alkalmazást a megelégedésemre, és látom, hogy ez nem befolyásolta annyira a kitartást. Mi a fene. Azt hiszem, sok felhasználónak nehéz lesz lenyelni a sok zavaros beállítást. Majdnem azt mondanám, hogy több beállítás van, mint állítható paraméter. Egyrészt jó, hogy sok mindent és főleg nagyon részletes (és számomra gyakran észrevehetetlen) kijelző paramétereket lehet beállítani, de sajnos gyakran elveszek benne. Egyébként azonban ez egy minőségi termék, amelyet szeretek és örülök, hogy van. Újra megvenném. És mind a tízzel ajánlom, még akkor is, ha számomra egyértelmű, hogy ez a zsebolvasó nem fogja a felhasználók széles körét vonzani.
Megmenti a szemet
Kiváló olvashatóság fényben
Android = teljes szinkronizálás bármivel
Android = végtelen számú telepíthető alkalmazás.
Alacsony akkumulátor kapacitás
Be nem hangolt Android
Túl sok beállítás
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: ONYX BOOX Palma, fehér, 6,13", 128 GB
Hitelesített vásárlás
tökéletes méret
kellemes világítás
nagyon könnyű
clicky, alumínium gombok
gyors, Android rendszer
testreszabható gombok és gesztusvezérlés
a beépített olvasó app elég rossz, de a KOReader nagyon szépen helyettesíti
jelentősen gyorsabban merül mint egy Kindle
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ