Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: ORICO HSQ-01 fekete

Termékkatalógus
ORICO HSQ-01 fekete - Monitor emelvény

Vélemények: ORICO HSQ-01 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ORICO HSQ-01 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ORICO HSQ-01 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ORICO HSQ-01 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Miloslav, Praha 10 Strašniceflag
Értékelve: 2023. 10. 10., változat: ORICO HSQ-01 fekete
Hitelesített vásárlás
Az új változat majdnem ugyanazokkal a méretekkel rendelkezik, mint az eredeti, teljesen műanyag változat (már nem kapható), de alumínium teteje és műanyag lábai vannak, amelyek alulról csavarozhatók be, tökéletesen illeszkednek, és így minden úgy néz ki, mintha egy alap lenne. A lábak csúszásmentes gumival rendelkeznek, és itt kár, hogy nem alumíniumból készültek, vagy legalábbis az elülső és a hátsó rész nem alumínium. Bár ez valószínűleg kissé megemelné az árat, a megjelenés egységesebb lenne, mivel a fekete műanyag inkább nagyon sötétszürke a fekete alumíniumhoz képest. Nem kifejezetten zavaró, és első pillantásra talán nem is tűnik fel, érdekes dizájnelemnek nevezhető, de nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog. Ezt az apró részletet leszámítva az állvány jobban néz ki és masszívabbnak tűnik a műanyag változathoz képest, de természetesen drágább is.
Stabil
összességében jól néz ki
nagy terület
minőségi kivitelezés
Tökéletesen megfelel a célnak
a talapzat alatti hely ideális pl. a laptop használat után, így tisztítva az asztal többi részét.
az alumínium és a műanyag közötti átmenetet jobban is meg lehetett volna tervezni
a por nagyon jól látható a feketén 😀
0 ×Jelentés
Vladimír, Verměřoviceflag
Értékelve: 2023. 07. 22., változat: ORICO HSQ-01 fekete
Hitelesített vásárlás
Adnék öt csillagot, de a használható felső felület méretének hiánya nem engedi.
Nagyon szilárd.
A leírás az alsónak megfelelő méretet adja meg, nem pedig a felsőt, amit tudnunk kell. Ezt egy 27 hüvelykes ASUS alatt vettem, és otthon kicsinek találtam.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ